Imelda Ramović dizajnirala je ove genijalne etikete piva koje su upravo nagrađene

Imelda Ramović dizajnirala je ove genijalne etikete piva koje su upravo nagrađene

Design studio Mireldy na čelu s art direktoricom, dizajnericom i ilustratoricom Imeldom Ramović osvojio je prvo mjesto na prestižnom američkom natjecanju Dieline Awards 2021 Presented by Adobe u kategoriji Beers, Ciders, Hard Seltzer & Malt za dizajn etiketa berlinske craft pivovare Fuerst Wiacek. Ovogodišnja konkurencija je bila iznimno jaka, buduci da je bilo prijavljeno oko 1.600 radova. Međunarodni žiri stručnjaka prepoznao je i nagradio rad studija Mireldy koji je zlato na Dieline Awardsima dodao u svoju bogatu kolekciju međunarodnih priznanja.

Dieline Awards jedno je od najvećih dizajnerskih natjecanja koje svake godine dodjeljuje priznanja za najbolju ambalažu na globalnoj razini. Radove ocjenjuju renomirani stručnjaci u području pakiranja, dizajna, brandinga i potrošačkih proizvoda, a radove se evaluira prema kreativnosti, inovativnosti, tržišnom potencijalu i izvedbi. 

„Cilj Fuerst Wiacek Berlin pivovare bio je ponuditi drugačiji, intenzivniji doživljaj okusa i užitka svim beer loversima, a njihova piva nastaju spajanjem pomno odabranih, kvalitetnih sastojaka te potiču na istraživanje i kreativnost. Zato je i naša intencija bila da tu strast stvaranja i želje za inovativnošću prenesemo na oblikovanje etiketa koje na jedinstven način pričaju priču svakog pojedinog piva.“ – objašnjava Imelda Ramović. „Unikatnim ilustracijama dočarali smo različite atmosfere i okuse čime je dodatno naglašen doživljaj kojeg prati konzumacija Fuerst Wiacek piva, a svaka limenka tako postaje malo umjetničko djelo za sebe – kako iznutra, tako i izvana.“

Mireldy studio

www.behance.net/mireldy  

www.instagram.com/mireldy  

Art direction, design & illustration: Imelda Ramović

Photography: Domagoj Kunić

Klijent: Fuerst Wiacek

Učitati još
Zatvori