Ilustracije Maje Tomljanović od sada se nalaze na maskicama za mobitele svjetskog brenda Casetify

Ilustracije Maje Tomljanović od sada se nalaze na maskicama za mobitele svjetskog brenda Casetify

Maja-Tomljanović_casetify_12

Jedna zanimljiva suradnja dogodila se na relaciji Maja Tomljanović – Casetify. Maja je hrvatska je ilustratorica i grafička dizajnerica čije radove obožavamo jer nam uvijek izmame osmijeh na lice. Nakon studija, deset godina je radila kao dizajnerica, a onda je odlučila da je vrijeme da se posveti svojoj velikoj ljubavi ilustraciji i otisnula se u freelance vode. Njezin prepoznatljiv stil obiluje šarenim bojama i razigranim uzorcima, a inspiraciju pronalazi u svakodnevnim situacijama, ženama i ljetu. Casetify je jedan od najpoznatijih svjetskih brendova maskica za mobitel, ali i digitalna platforma iznimno popularna među milenijalcima i drugim trendseterima. Novu kolekciju maskica izradili su upravo u suradnji s Majom i to nas ne čudi. Kratko smo porazgovarali s njom i saznali kako je došlo do ove suradnje.

  • Kako je došlo do suradnje s Casetify?

S njima surađujem već nekoliko godina, a u prosincu prošle godine su me kontaktirali ako bi htjela napraviti novu kolekciju isključivo za njih. S tom kolekcijom nasu suradnju smo podigli na viši nivo, a to uključuje dodatne promocije preko njihovih marketinških kanala.

Maja-Tomljanović_casetify_1
Maja-Tomljanović_casetify_6
  • Koliko je zahtjevan rad na jednoj ovakvoj jednoj kolekciji?

Nije zahtjevan ni najmanje jer njihov tim daje umjetnicima/ilustratorima potpunu slobodu u kreiranju kolekcije. Oni su tu više kao tehnička i marketinška podrška.

Maja-Tomljanović_casetify_3
Maja-Tomljanović_casetify_4
  • Sve je šareno i veselo, možemo reći prepoznatljivo za tebe, je li to ono što im se svidjelo kod tvog rada?

Pretpostavljam da je, jer oni gledaju što se dobro prodaje i na temelju toga su me kontaktirali i predložili novu kolekciju u tom tonu.

Maja-Tomljanović_casetify_5
Maja-Tomljanović_casetify_7

Ove super maskice možete naručiti ovdje.

Foto: Maja Tomljanović

Učitati još
Zatvori