Hrvatski brend namještaja koji nas je osvojio na prvu
Hrvatski brend namještaja koji nas je osvojio na prvu

Hrvatski brend namještaja koji
nas je osvojio na prvu

NUNC, hrvatski brend namještaja koji okuplja niz domaćih i regionalnih dizajnera, ne prestaje oduševljavati kreativnim i multifunkcionalnim komadima. Uz fokus na izradi modernog namještaja kroz korištenje tradicionalnih metoda, Ancona grupa s dvadesetogodišnjom tradicijom i brend NUNC na tržište plasiraju autentične proizvode visoke dodatne vrijednosti što ujedno doprinosi razvoju domaće proizvodnje i malog poduzetništva.

Ove sezone donose nova pametna rješenja koja će pretvoriti svaki prostor u vaš omiljeni kutak. Otvorite svoj dom za modularne inovacije u vidu namještaja koji će vas osvojiti jednostavnim dizajnom i multifunkcionalnošću. Upoznajte kolekciju koja prevodi ornamentalnu tradiciju i ruralni kontekst u razigrani, minimalistički dizajn. Čuvajući nasljeđe i kulturu slavonske regije, komadi brenda NUNC čine sastavni dio svih urbanih prostora. Spoj tradicionalne obrade drveta i sofisticirane industrijske proizvodnje utjelovljen je u bezvremenskim komadima namještaja koje će jednako voljeti suvremene i buduće generacije.

NUNC na latinskom znači sada, a postoji li bolje vrijeme da vam predstavimo višestruko nagrađivani namještaj domaće proizvodnje?

Multifunkcionalna komoda Aman Taman i fotelja za ljuljanje Ruvo-Jiha, proizvodi su koji će pretvoriti svaki interijer u modernu oazu mira. Kada se fleksibilnost i simetrija iskažu u svom punom sjaju uz visokokvalitetne materijale i besprijekoran dizajn, to izgleda ovako.

Nunc namještaj

Bez potrebe za mjerenjem prostora do posljednjeg centimetra i odricanjem od komada koje želimo, Aman-Taman je više od obične komode. Ono što je razlikuje je klizni mehanizam zbog kojeg je moguće prilagođavati komodu dimenzijama prostorije u koju je smještena. To znači da se ne morate vezivati za konkretan prostor i da možete mijenjati lokaciju sukladno potrebama i mogućnostima. Tako je postignut efekt namještaja rađenog po mjeri sa svim svojim ekonomskim i logističkim prednostima. Komoda se proširuje jednostavnim izvlačenjem donjeg segmenta. Ako vam je potreban prostor za skladištenje uz koji će vaš dom ili poslovni prostor izgledati besprijekorno moderno i uredno, Aman-Taman može biti vaš izbor.

NUNC modularna komoda osvojila je European Product Designer nagradu kao i treće mjesto na Zagreb Design Week dodjeli nagrada, a potpisuju je dizajner Tvrtko Bojić i Karla Paliska iz Studija Ru:t.

Fotelja za ljuljanje Ruvo-Jiha dizajnirana je na ergonomski način s kalupom sjedišta od hladno lijevane pjene koja pruža iznimnu elastičnost i potporu tijelu. Ova kreacija koja pruža komfor i inovaciju, dostupna je u tri različite visine i nekoliko boja. Djelo je Vladimira Madunića i osvojila je Big See nagradu 2019., a zahvaljujući nevjerojatnoj stabilnosti i naglasku na modularnost i fleksibilnost predstavlja idealni #effortless komad namještaja.

Nunc namještaj

Kvalitetan minimalistički dizajn, suvremena estetika i svježa perspektiva koja čini svaki prostor autentičnim, opisuju NUNC komade. Posjetite showroom na adresi Ilica 168a u Zagrebu ili se inspirirajte na webu i Instagram stranici NUNC.

Učitati još
Zatvori