Graffiti na Gradele 2024.: Objavljen prvi val izvođača i prošlogodišnji aftermovie
Graffiti na Gradele 2024.: Objavljen prvi val izvođača i prošlogodišnji aftermovie

Graffiti na Gradele 2024.: Objavljen prvi val izvođača i prošlogodišnji aftermovie

Svake godine krajem srpnja glavna kulturna destinacija u Hrvatskoj je Bol na otoku Braču, jer je to vrijeme rezervirano za omiljeni ljetni festival Graffiti na Gradele. I ove godine, na dvanaesto izdanje festivala, dolaze doajeni hrvatske i europske graffiti scene kao i najpopularniji aktualni glazbenici. Objavljen je i aftermovie prošlogodišnjeg festivala kao i prvi val glazbenih izvođača.

gng-2024-journal8

Idemo na Bol

Jedan od najvećih regionalnih graffiti festivala, Graffiti na Gradele, održava se od 27.- 28. srpnja 2024. u Bolu na Braču uz naravno dane zagrijavanja – čak tri dodatna dana po prošlogodišnjem provjerenom receptu. I ovoga puta organizatori su pripremili niz radionica, natjecanja, koncerata i chillanja uz crtanje grafita i more i sunce. Bol u špici sezone jednostavno ne može zvučati bolje.

gng-2024-journal3
gng-2024-journal2
gng-2024-journal14

Novi lineup

585 Club ponovno će ugostiti trenutno najzvučnija imena glazbene scene. U prvom valu izvođača najavljeni su Kukus, Buntai, Bore Balboa, Krešo Bengalka, IDEM i Massimo Savage, a za drugi dio lineupa spremaju se još spektakularnija imena. Osim partija i koncerata ova dva dana, posjetitelji će, uobičajeno, moći uživati u brojnim dobro poznatim dnevnim aktivnostima na Bijeloj kući kojima će se pridružiti i neke nove.

GnG'23_lpc8982

Najbolji recept za festivalski godišnji

Prošlogodišnji festival svakako je bio najposjećeniji i produkcijski na najvišem nivou što je još jedan dokaz kako je spoj ulične umjetnosti, glazbe, predivne prirode i najbolje ekipe najbolji recept za festivalski godišnji. Ove godine će dnevni program biti obogaćen i novim aktivacijama te DJ-programom. Kako to izgleda na festivalu možete vidjeti u prošlogodišnjem aftermovie-ju.

Ulaz na sva dnevna događanja i radionice na festivalu je besplatan, dok za večernje koncerte potražite festivalske ulaznice na ovom linku. Više informacija o festivalu, lineupu koji će se dodatno dopunjavati te ulaznicama pratite na Facebooku i Instagramu festivala.

Graffiti-na-Gradele-Objava-za-medije2
Učitati još
Zatvori