Keramiku Dunje Ignis želimo za svaki dan ovih blagdana
Keramiku Dunje Ignis želimo za svaki dan ovih blagdana

Keramiku Dunje Ignis želimo za
svaki dan ovih blagdana

Umjetnica Martina Bilan koja stvara pod pseudonimom Dunja Ignis redovito nas osvaja svojim keramikom pa nema razlike ni ovih blagdana. Izbacila je novu predivnu kolekciju tanjura i šalica koje želimo koristiti svaki dan ovih blagdana. 

Blagdanska kolekcija Dunje Ignis

Iako je Božić iza nas, ovi praznični tjedni pred nama bit će i dalje u znaku druženja, darivanja i okupljanja oko stola. Osim toga, malo ćemo se i odmarati pa je tako ušuškavanje na kauču nezaobilazna aktivnost. Topli čaj ide ruku pod ruku uz dobar film i kolač, a blagdanska kolekcija Dunje Ignis tu je da upotpuni cijeli doživljaj. Keramika predivnih božićnih motiva savšeno će pristajati svakom domu, a najveći problem bit će koju odabrati. 

Ova keramika osim za vas, može biti i odličan poklon, ako još niste kupili sve poklone. Bilo da razmišljate o setu ili zasebnim komadima koji su dovoljno statement, božićni motivi oduševit će svakoga. Minimalistički, ali artistički – tako bismo jednosavno mogli opisati ovu keramiku. Osim božićne, potražite i njezine ostale kolekcije na Etsy shopu i u croatyque shopu u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu.

Foto: Instagram, Etsy

Učitati još
Zatvori