Dizajnerske bilježnice Bilja inspirirane su hrvatskim ljepotama

Dizajnerske bilježnice Bilja
inspirirane su hrvatskim ljepotama

Iako u moru tehnologije koristimo razne alate za pisanje i pravljenje bilješki, dobre stare bilježnice nikad neće izaći iz mode. Ako ste kao i mi ljubitelji kemijske olovke i lijepih notesa obožavat ćete ove bilježnice hrvatskog brenda jednostavnog naziva Bilja.

Hrvatski dizajneri

Možda je moderna tehnologija malo izgurala neke predmete iz uporabe, ali dobri stari notesi nikad neće izaći iz mode. Doduše 2020. je zbog aktualne situacije malo sa strane stavila planere s datumima (barem što se ovih proljetnih tiče), no jednostavni notesi i dalje su sastavni dio svake torbice. Dizajnerske bilježnice Bilja napravljene su od recikliranog papira i odišu minimalističkim dizajnom. Idealne za sketchbook ili planer, bilježnice možete birati između nekoliko boja i dolaze u raznim veličinama.

Bilja su autentične bilježnice koje dizajniraju i izrađuju studentica i student arhitekture. U želji za isticanjem prirodnih raznolikosti i ljepota Hrvatske, ova kolekcija za temu uzima tri karakteristična tla – crnicu, eutrični kambisol i crvenicu. Na njihovom Facebooku izaberite svoju Bilju, a u nastavku pogledajte one koje su se nama najviše svidjele.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori