DIY uskršnje ideje s Instagrama Anje Gorjup
DIY uskršnje ideje s Instagrama Anje Gorjup

DIY uskršnje ideje s
Instagrama Anje Gorjup

Instagram profil Anje Gorjup redovito posjećujemo kada tražimo inspiraciju za uređenje doma ili neki lifehack oko kombiniranja detalja. Tako je i u periodu pred blagdane jer znamo da će nas na njenom zidu dočekati mnoštvo DIY savjeta i prijedloga. Tako nam je i sada pripremila nekoliko odličnih ideja za nadolazeći Uskrs, koje ćemo svakako isprobati.

U tjednu smo pred Uskrs, najvažniji kršćanski blagdan, a ovih dana će se sve vrtjeti oko toga da sve pripremimo na vrijeme kako bi za vikend mogli uživati u druženju s našom obitelji. Osim pripremanja slanih i slatkih delicija i kupovine svega potrebnoga za bezbrižnu pripremu, razmišljat ćemo i o detaljima kojima možemo ukrasiti naše domove. Osim što prekrasnim cvijećem u vazama možete urediti svoje domove, možete sve dići na višu razinu super ukrasima iz DIY projekata u kojima može sudjelovati cijela obitelj.

DIY uskršnji projekti by Anja Gorjup

Za pripremu uskršnjih detalja u vašem domu možete odabrati razne predmete koje već imate kod kuće, ali i nabaviti minimalan materijal u hobby shopovima. Uskršnji vjenčići, aranžmani za stol, zečići, kolačići. Inspiracija je beskonačna. Neka vas neki od ovih videa sa super objašnjenjem potaknu da s izradom krenete već danas.

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori