Pronašli smo najslađe božićne čestitke na koje nitko neće ostati imun

Pronašli smo najslađe božićne čestitke
na koje nitko neće ostati imun

Čini nam se da je blagdanska atmosfera ove godine već početkom prosinca krenula punim mahom. Advent u Zagrebu započeo je još prošlog vikenda i na ulice grada donio nekoliko divnih lokacija na kojima možemo uživati u izvrsnoj gastro ponudi, glazbi i bajkovitim svjetlosnim instalacijama. Polako smo počeli razmišljati o poklonima koje ove godine želimo pronaći što prije, a uz svaki od tih uvijek je šarmantno dodati i božićnu čestitku. Iako ih možete kupiti u brojnim velikim lancima trgovina i pronaći čak i na kioscima, božićne čestitke mogu biti puno više – pravo malo umjetničko djelo koje postaje dio poklona. Ako ih ove godine ne odlučite izraditi sami, imamo ultimativan prijedlog.

Dilemma Posters božićne čestitke

Dilemma Posters platforma odnosno brend koji okuplja brojne hrvatske kreativce i ilustratore, oduševljava i ovih blagdana. Iza popularnih postera, ilustracija, vreća za stvari i drugih detalja stoje Ema Juretić i Ivan Dilberović, a tijekom godina se njihov brend nametnuo kao najbolji izbor kad tražite zaista unikatan poklon za svoje bližnje. Ove godine u ponudi imaju šest šarmantnih božićnih čestitki koje su ručno nacrtali i proizveli u Hrvatskoj. Budući da su zaista jedinstvene, mogu ostati lijepa uspomena na Božić 2021. koju će vaši bližnji još dugo čuvati. Simpatične čestitke krase božićni detalji, natpisi i motivi koji su ipak vrlo decentni, gotovo s dozom nostalgije.

Ono najbolje – sve narudžbe koje zaprime 17.12. Dilemma Posters garantira da će dostaviti do Božića, a čak je i nakon toga pošiljku moguće preuzeti osobno. Cijelu njihovu ponudu pogledajte ovdje i uopće ne sumnjamo da će vas oduševiti!

Foto: Dilemma Posters

Učitati još
Zatvori