Chilly’s su termosice koje će vas osvoiti dizajnom i praktičnom namjenom

Chilly’s su termosice koje će vas
osvoiti dizajnom i praktičnom namjenom

Nova zagrebačka gastro lokacija, Broom 44, u vrlo kratkom vremenu postala je sinonim za dobru kavu i ukusne zalogaje, a za posebnu prigodu menu Broom 44 serviran je u Chilly’s termosicama. Naime, cilj je bio pokazat kako su Chilly’s posude prikladne za sve prilike i namijenjene su svim životnim navikama.

Chilly’s posude savršen su izbor za ljude koji su u stalnom pokretu, ponekad je teško održati zdrave navike kada ste stalno u movingu, no vakumska izolacija s dvojnom stjenkom omogućuje tekućini da ostaje hladna do 24 sata, a topla do 12 sati bez kondenzacije. S druge strane visokokvalitetni nehrđajući čelik bez BPA održava okus i svježinu.

Inače, Chilly’s je britanski brend sa sjedištem u Londonu, a njihovi proizvodi oduševljavaju svojom inovativnošću i dizajnom, također brend je okrenut i održivom razvoju. Najnovija kolekcija dolazi u sklopu Chilly’s Serije 2. Odlično osmišljene termosice savršene su za one kojima je dan bez kave nezamisliv. Naime tehnologija s dvojnom stijenom termosice štiti vaše ruke od vrućine, a rotirajući mehanizam za zatvranje omogućuje sigurno ispijanje vašeg omiljenog naptika. Za dizajn boce zaslužan je James Wood, a upotrebljena je napredna tehnologija 3D printanja za ostvarivanje superiornog dizajna na svim bocama.

Osim što su praktične i lijepe, omiljeni su go-to proizvod mnogih celebrityja. Spisateljica i producentica, ali i mama Jelena Veljača posude i boce obožava. Idealne su za one pustolovnog duha kao što je glazbenica Ida Prester koja je uvijek na relaciji Zagreb – Beograd. Chilly’s proizvode možete pronaći na prodajnim mjestima Hoću knjigu, Male stvari, Planetopija, Menart, Kibuba i Protea sport te na Lafaboo webshopu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori