Chez 186 autor je novog murala na zgradi u Gajnicama

Chez 186 autor je novog murala na
zgradi u Gajnicama

Chez 186 autor je novog murala na stambenoj zgradi u Gajnicama, koji nas svojim vedrim bojama podsjeća da topli dani još uvijek nisu gotovi.

Apstraktni mural u Gajnicama

Jesen je jedno od najljepših godišnjih doba barem što se tiče boja koje nas okružuju u prirodi, a kada te boje naprave sinergiju sa slikarskim bojama na fasadi, dobijemo jednu harmoniju koja, kao i u ovom slučaju, uljepšava naše ulice. Do sada zašarana i neugledna fasada, dobila je potpuno novo ruho i to na poziv stanara koji su htjeli baš rad ovog umjetnika na svojoj zgradi. Mural se nalazi i s jedne i s druge strane zgrade, a svojim divnim bojama savršeno se uklopio u okolinu.

Chez 186

Chez 186 hrvatski je umjetnik prepoznatljiv po svom apstraktnom stilu u kojem koketira s različitim paletama pastelnih boja, ali odvažuje se i u puno više različitih smjerova, ovisno o inspiraciji i situaciji. Izlagao je na brojnim izložbama u Zagrebu i svijetu, a platno mu je od onog u ateljeu, preko vlakova do zidova velikih gradova, kao što su New York, Los Angeles i Dubai.

Foto: Chez 186

Učitati još
Zatvori