Čaše u obliku morske školjke: Detalj uz koji nam je ljeto uvijek na dlanu
Čaše u obliku morske školjke: Detalj uz koji nam je ljeto uvijek na dlanu

Čaše u obliku morske školjke: Detalj uz
koji nam je ljeto uvijek na dlanu

Napokon nam je stiglo dugoočekivano ljeto. Vrijeme je to kada bezbrižno uživamo u putovanjima, opuštanju, druženju s prijateljima. Kako biste zaokružili nadolazeće ljetne dane (i večeri) jednim lijepim druženjem, pripremite party kod kuće na kojem ćete okupiti vama drage ljude.

Ljepota je u detaljima

A kako bi i sva daljnja druženja koja ćete sami organizirati bila na isplanirana kako treba, osim hrane i pića, moramo misliti i na detalje koji će oduševiti sve prisutne. Ovog smo puta pronašli elegantan pribor za jelo, kao i čaše u obliku školjke koje će vaš party pretvoriti u otmjenu zabavu.

Elegantne čaše u obliku morske školjke

Iako smo posljednje mjesece u 2022. godini uživali u neobičnim, chunky šalicama iz kojih smo ispijali čajeve, kave i vruće čokolade – vrijeme je da ih zamijenimo malo drugačijim čašama.

Čaše u raznim bojama, oblicima, sa stalcima ili bez i pozlaćenim rubom – izbor je velik, a nama su baš ove zapele za oko. Iza njih stoji Lera Komskii umjetnica i vlasnica CENTÁ Project – robne marke smještene u Lisabonu.  Osim izrade dizajnerskih setova pribor za jelo, Lera se bavi i izradom originalnih čaša kao i cvjetnih aranžmana. U nastavku smo izdvojili čaše i pribor koji želimo u svojoj kuhinjskoj kolekciji. Možda nisu najpraktičnije, ali zato mogu poslužiti i samo kao ukras u domu.

Limitirana kolekcija

Naime, ovaj bred pokazao je svoju nepresušnu inspiraciju i za novu ljetnu sezonu pripremio limitiranu kolekciju novih čaša sa srebrnom drškom i sedefastim školjkama. Moramo priznati, jednostavno su neodoljive. Već je i prije početka ljeta bilo jasno kako će ove sezone prevladavati mermaidcore estetika, a nama je za oko zapela ova nova kolekcija čaša iz kojih ćemo rado ispijati omiljeno piće s pogledom na more.

Učitati još
Zatvori