Ova boho keramika u potpunosti je inspirirana prirodom
Ova boho keramika u potpunosti je inspirirana prirodom

Ova boho keramika u potpunosti je
inspirirana prirodom

Na platformi etsy pronašli smo ručno rađenu keramiku njemačkog brenda GluecksTon koja nas je oborila s nogu. Osim jednostavnih formi i struktura te čistog i minimalističkog izraza, motivi prirode i divljeg cvijeća ono su što ju čini posebnom. Kao da je djelo kakvog umjetnika kojem su za inspiraciju bile biljke koje nas okružuju, samo je platno ovoga puta bila glina. U savršenoj finalnoj obradi rezultat je fantastičan – keramika koju ćemo naručiti i s nestrpljenjem čekati svoj paketić. 

Boho keramika

Kako volimo te prirodne motive i tu dinamiku cvijeća koja je u ovakvim predmetima trajno zamrznuta, ali naznačena, nikako nam nisu mogli promaknuti i ovi predmeti. Osim što su linije precizne, nježne boje kao da su uspjele pretočiti sve čari i ljepote prirode na keramičke predmete. Osim tanjura i šalica, zanimljiv je i nakit u minimalističkoj izvedbi koji svojim šarmom ostavlja dojam pravog statement komada. 

Motivi prirode 

Lijepo urezbarene mandale na bijelim keramičkim tanjurima izgledaju gotovo kao da su ispletene od čipke. Precizno i jednostavno, a opet toliko kompleksno i upečatljivo. S obzirom na to da danas jednaki servisi za jelo nisu toliko u modi i da se itekako cijeni autentičnost, možda je vrijeme da doista krenete skupljati različite predmete od različitih kreativaca i tako stvarati nove setove za jelo koje će odisati raznolikošću. Keramiku potražite ovdje.

Učitati još
Zatvori