Želimo biti djevojke s bisernom šalicom: Znamo gdje ju možete naručiti
Želimo biti djevojke s bisernom šalicom: Znamo gdje ju možete naručiti

Želimo biti djevojke s bisernom šalicom:
Znamo gdje ju možete naručiti

Sredina je tjedna, a većina nas već mašta o vikendu i opuštanju. Onaj osjećaj kad se udobno smjestimo na kauč, omotani u dekicu, sa šalicom toplog čaja – neopisiv je. Na kraju svakoga dana važno je nagraditi se trenucima koji nas opuštaju. Bilo da je riječ o gledanju omiljene serije, čitanju knjige, igranju s klincima ili šetnji sa psom. Neki pak kažu da je dobro prije spavanja popiti šalicu čaja od kamilice jer on opušta, a u ovo zimsko vrijeme dobar je i za zdravlje.

Mediteran kao inspiracija

Da bismo uživale u malim ženskim ritualima sa stilom, svoj čaj želimo popiti iz šalica koje smo pronašle na Instagramu. Riječ je o porculanskim šalicama koje  su prava mala umjetnička djela. Iza njih stoji španjolski brend za uređenje doma, sa sjedištem u Mallorci, Salaterra Deco.

Na stranici navode kako im je vječna inspiracija za dizajn Mediteran, što je jasno vidljivo u svim njihovim detaljima koje izrađuju. U svojoj ponudi imaju namještaj, rasvjetu, posuđe te proizvode za balkon i vrt.

Biserne šalice

Ipak, nas su oduševile ove unikatne porculanske šalice od kojih neke izgledaju kao da stoje na malim bisernim oblacima i jastucima, a sve krasi svjetlucavi biserni izgled.

Ove šalice dio su Caimari kolekcije koja se sastoji od šest različito dizajniranih šalica (Consell, Morella, Portol, Sineau, Jornets i Bienalli).

Salaterra Deco, biserne šalice (6)
Salaterra Deco, biserne šalice (2)
Salaterra Deco, biserne šalice (4)

Tanjurić u obliku jastuka ili oblaka?

Cijena šalica je 50 eura, a možete ih pronaći u raznim veličinama – sa zapremninom od 200 ml do 380 ml.

Bez obzira gdje se nalazite, na stranici piše da nude besplatnu dostavu bez poreza diljem svijeta za narudžbe iznad 100 €! A kakve šalice još možete pronaći u njihovoj ponudi, pogledajte ovdje.

Salaterra Deco, biserne šalice (3)
Salaterra Deco, biserne šalice (5)
Salaterra Deco, biserne šalice (1)

Foto: Instagram, Salaterra Deco.

Učitati još
Zatvori