Art journaling novi je trend – naučite ga uz ovu umjetnicu
Art journaling novi je trend – naučite ga uz ovu umjetnicu

Art journaling novi je trend –
naučite ga uz ovu umjetnicu

Art journaling ili pisanje umjetničkih dnevnika posebno je popularno u zadnje vrijeme. Općenito journaling doživljava svojevrsni boom, a većina nas se upravo kroz njih voli kreativno izražavati. No, ponekad ne znamo od kuda krenuti kada želimo izraditi naš pravi mali umjetnički dnevnik. Merel Djamila nizozemska je umjetnica koja na svojim kanalima drži razne tutoriale i snima razne kreativne vodiče koji će probuditi umjetnika u vama. Osim ilustracija nama su posebno za oko zapeli njezini travel dnevnici koji izgledaju fantastično, a koje možete izraditi i vi uz njezine super savjete.

Journaling kao trend

Vođenje dnevnika, sitnih zapisa iz svakodnevice, pa i ilustracija oduvijek nekako ruku pod ruku ide uz djevojčice. Još od najranijih dana voljele smo zapisivati sve naše male i velike tajne u šareno obojane korice dnevnika. Danas nam vođenje dnevnika može pomoći u različitim situacijama. Jedan od najlakših i najzdravijih načina za otpustiti negativne misli koje nas sputavaju je zapisati ih na papir. Bilo da vodite dnevnik ujutro ili navečer, “otpuštanje” svega što nas muči i brine odličan je način za bezbrižno uploviti u novi dan ili lakše zaspati. Personalizirajte ga, jer zašto ne?

Izradite svoj art dnevnik uz pomoć umjetnice Merel Djamile

Merel je content kreator i stručnjak za ilustrativne komunikacije koji živi u Groningenu, u Nizozemskoj. Njezin posao je stvarati maštovit sadržaj i inspirirati ljude diljem svijeta, a već nekoliko godina dijeli svoj ilustrirani dnevnik sa svojih 66.000 pratitelja na Instagramu. Upravo su njezini dnevnici jako popularni i inspirativni, a uz nekoliko jednostavnih savjeta svoj možete početi i vi kreirati već danas.

Učitati još
Zatvori