Anushka’s studio radi ilustracije u koje smo se zaljubili na prvu 
Anushka’s studio radi ilustracije u koje smo se zaljubili na prvu 

Anushka’s studio radi ilustracije u koje
smo se zaljubili na prvu 

Nezaobilazan detalj u uređenju naših kako privatnih, tako i poslovnih prostora radovi su domaćih i regionalnih umjetnika. Bilo da govorimo, o slikama, ilustracijama, kolažima i art printevima svi se savršeno uklapaju u našu viziju moderno uređenog prostora. Anushka’s studio radi ilustracije u koje smo se zaljubili na prvu i koje odmah vidimo u našim interijerima.

Boje, boje i još malo više boja

Ana Vukosavljević je ilustratorica i osnivačica Anushka’s Studio, sa sjedištem u Beogradu. Ona unosi djelić svog unutarnjeg svijeta u onaj “pravi”, pogotovo kada stvara umjetnost koja nije naručena i proizlazi iz čiste inspiracije. Prvo što primijetite kod njezina rada je koliko je optimističan. Bilo da se radi o bojama ili samoj temi, one su uvijek svijetle i pozitivne. Upravo zbog ovakvog stava unose mir u svaki interijer i mogli bismo ova djela zamisliti kako stoje u našim dnevnim boravcima kada se vratimo u svoje oaze nakon stresnog i napornog dana. Želite li pobjeći u neke udaljene, skrivenije kutke u kojima se osjećate sretno? Dopustite ovoj umjetnici da vas onamo i povede.

Art printevi koji instantno podižu raspoloženje

Umjetnici svojim viđenjem svijeta prenose čaroliju svima ostalima kojima te kanale tek treba otvoriti. Oni su tu da probude u nama najdublje osjećaje, evociraju uspomene i dozovu najsretnije trenutke koji su usađeni u svima nama. Ponekad u brzom i stresnom životu zaboravimo koliko je važno sjesti i predahnuti, uživati u trenutku, u ljepoti stvaranja i svega stvorenog oko nas. Umjetnička djela zato su tu, da na m pomognu da to tih stanja svakodnevno dolazimo. Podarite sebi i svojoj svakodnevici jedan portal u unutrašnjost iz kojeg ćete crpiti snagu za sve svakodnevne obaveze, a sigurni smo i da će plijeniti pažnju svih koji će ga u vašem interijeru i primijetiti. Ilustracije Anushka’s studija potražite na njezinom webu.

Učitati još
Zatvori