Ovaj švedski brend “The Café” kolekcijom printeva slavi male stvari u životu
Ovaj švedski brend “The Café” kolekcijom printeva slavi male stvari u životu

Ovaj švedski brend “The Café” kolekcijom printeva slavi male stvari u životu

Obožavamo francusku estetiku doslovno u svemu – od mode do filmova. Ipak, umjetnost na zidovima s francuskim motivima oborila nas je s nogu. Da, želimo printeve na kroasane i fluidne francuske riječi i citate i totalno ih možemo zamisliti u našem dnevnom boravku.

Posteri na zidu

U današnjem digitalnom dobu, gdje su vizualni podražaji svuda oko nas, posteri na zidovima često predstavljaju izraz individualnosti i umjetničkog ukusa. Bez obzira radi li se o umjetničkim djelima, fotografijama, motivacijskim citatima ili reklamnim plakatima, posteri su postali sastavni dio naših domova, ureda i javnih prostora. Oni mogu potaknuti maštu i inspirirati nas na nove načine razmišljanja, a pritom biti i inspiracija za neke nove odluke primjerice – kratko, ali slatko putovanje u francusku.

posterycom

posterycom je švedski brend koji dostavlja po cijelom svijetu što je super jer posteri kod nas mogu biti dostavljeni za koji dan. Kolaboracije s umjetnicima, ali i radovi njihovih in house dizajnera fantastični su i redovito ih pratimo, a u posljednje vrijeme za oko nam je zapela Atelier no. 02 Collection unutar koje se nalazi “The Café Collection” koja slavi hranu i piće, podsjećajući nas na male stvari u životu i koliko su one zapravo bitne. Osim ove kolekcije na njihovom webu možete pronaći doista raznolike postere i vjerujte nam na riječ bit će vam teško izabrati.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori