Za dobar početak dana: Šalice za kavu koje će vam izmamiti osmjeh na lice 
Za dobar početak dana: Šalice za kavu koje će vam izmamiti osmjeh na lice 

Za dobar početak dana: Šalice za kavu koje
će vam izmamiti osmjeh na lice 

Kave se ne odričemo, a jednako proporcionalno dnevnom unosu ‘goriva’ bez kojeg ne počinjemo dan bitno nam je i da se estetika uklapa s našom. U slučaju 7th House Studio ne radimo kompromise ni s estetikom, a ni s etikom, pa misli koje [ne govorimo baš svima na glas] ovog puta nosimo na svojoj omiljenoj šalici za kavu.

/ @7thhouseceramics /

Cat Mom and Dog Dad

Na adresi koju ne znamo izgovoriti, u gradu koji odavno želimo posjetiti žive fora šalice pod vedrim online nebom koje ekipa Journala bira za savršenog ‘partnera’ svake zaposlene osobe. Zato ovog petka dok pijemo svoju treću kavu i odugovlačimo s obavezama koje nam je love your job & digital nomad dream nametnuo završavamo tekst za danas i klikamo add to basket gumbić u koje ubacujemo svojih izabranih 200ml ručno rađene keramike ukrašene univerzalnom motivacijom – Be your own suggar dady.

Naravno, mi ne bismo bili mi kada bismo se znali zaustaviti pa dok za drugaricu poznatiju kao Cat Mom. tražimo njen primjerak, ne možemo, a da se ne zapitamo je li ekipa 7th House Studio yang to Journal ying. Razlog je jednostavan, sve mantre ručno rađene keramike brenda s adresom u Istanbulu –  7th House Studo – su ujedno i naše mantre koje svakodnevno živimo [i dijelimo] s vama.

/ @7thhouseceramics /

Zato daljinu ne koristimo kao izgovor, već svima koji su bukirali svoj jesenski put u Tursku poručujemo novogodišnji poklon nekoliko tjedana unaprijed i tražimo da naprave mjesta za našu novu omiljenu šalicu. S druge strane nestrpljive poklonike online shoppinga šaljemo na adresu gdje možete odabrati svoj primjerak.

ps. Everything is always working out for me us.  : )

/ @7thhouseceramics /
/ @7thhouseceramics /
/ @7thhouseceramics /
/ @7thhouseceramics /

*Članak preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram @7thhouseceramic

Učitati još
Zatvori