Od prirodne kozmetike do ilustracija – unikatne rukotvorine domaćih kreativaca možete pronaći na jednom mjestu

Od prirodne kozmetike do ilustracija – unikatne rukotvorine domaćih kreativaca možete pronaći na jednom mjestu

2020. jedna je od onih godina koju ćemo pamtiti cijeli život i o njoj pričati čak i svojim unucima. Globalna pandemija u tome je odigrala najveću ulogu i uvelike promijenila načine i obrasce našeg svakodnevnog funkcioniranja. Pod mantrom ‘novo normalno’, svoju svakodnevicu danas promišljamo bitno drugačije, no svjesni toga da život mora ići dalje, istovremeno ju prilagođavamo novonastalim uvjetima i mogućnostima koje nam se u ovom trenutku pružaju.

U posljednjih nekoliko mjeseci prilagodili smo svoje načine poslovanja, inozemna putovanja zamijenili smo onim lokalnima, a naše uobičajeno shopping iskustvo postalo je opreznije, sigurnije i – ciljano. Paralelno s planskom kupovinom, brojne su se hrvatske obitelji okrenule lokalnim proizvodima i proizvođačima, koji su oduvijek bili tu, no kao da smo tek sada shvatili koliko su nam dragocjeni i koliko su bitan kotačić u funkcioniranju domaće ekonomije. Upravo je njima, malim, neovisnim i lokalnim proizvođačima i brendovima danas najpotrebnija naša podrška, dok navigiraju i ne tako sigurnim vodama te održavaju svoja poslovanja uzdrmana pandemijom koronavirusa.

Snažnu podršku odlučila im je pružiti kompanija Mastercard, i to kroz svoju svjetski poznatu platformu priceless.com, na kojoj su od sada plasirane unikatne ponude i rukotvorine naših mikro proizvođača, obrtnika i umjetnika, dostupne za sve korisnike Mastercard® kartica.

Transformacija platforme Priceless Cities

Mastercardova stranica Priceless Cities (priceless.com) u kratkih nekoliko godina postala je rado posjećena turistička platforma koja je korisnicima Mastercard kartica nudila jedinstvena i nesvakidašnja turistička iskustva u skoro svakom kutku svijeta.

S obzirom na to da su putovanja ove godine dosta limitirana, kompanija Mastercard odlučila je transformirati ovu digitalnu platformu u projekt koji će i kupcu i pružatelju usluge, odnosno proizvođaču staviti osmijeh na lice. Priceless.com sada je lifestyle platforma dizajnirana kako bi inspirirala i korisnicima pružila neponovljive trenutke i doživljaje, za stvaranje nezaboravnih uspomena s obitelji i prijateljima u udobnosti vlastitog doma.

Tu su kulinarske radionice, umjetnički projekti, sportska, glazbena i kulturna iskustva; video chatovi, online tečajevi i virtualne ture… Ukratko, iskustva dostupna u više od 90 zemalja svijeta, a novoj priceless.com eri među prvima se pridružila Hrvatska!

U hrvatskim iskustvima i ponudama, nastalim u suradnji s Mastercardom, sada se uživa iz sigurnosti vlastitog doma, a mi smo u nastavku izdvojile najzanimljivije unikatne rukotvorine hrvatskih kreativaca i umjetnika, kupovinom kojih možete dati izuzetno važnu podršku lokalnoj zajednici i malim poduzetnicima koji su svoje ideje i poslove razvili na temelju vlastite strasti i žele ih podijeliti s drugima.

Hrvatska priceless.com iskustva

Luksuzna prirodna njega kože s potpisom Silvan Cosmetics

Silvan Cosmetics, hrvatska je kozmetika u kojoj se kultura, povijest i tradicija susreću sa suvremenim dizajnom. Visokokvalitetni proizvodi za njegu kože zapakirani su u izvanrednu priču inspiriranu prapovijesnom plemenskom umjetnošću ilirskog naroda – čiji se bog divlje prirode, šuma i pašnjaka zvao Silvan.

Putem priceless.com platforme možete nabaviti ekskluzivni gift box brenda Silvan Cosmetics, s ručno rađenim sapunima čija se biorazgradiva pakiranja s ugrađenim sjemenkama mogu posaditi, a vi naposljetku uživati u pogledu na šareno livadno cvijeće.

Silvan Cosmetics

Darujte unikatno umjetničko djelo

Imate li neku posebnu prigodu, ali i posebnu osobu koju želite darivati tim povodom, razmislite o nečem originalnom i jedinstvenom. Na priceless.com tako možete kupiti unikatno djelo naše poznate umjetnice Mirne Sišul, koja je poznata po spajanju slikarstva, dizajna interijera i mode u svom radu. Svakom ovom djelu Mirna daje svoj osobni touch, a nakon izrade, uokviruje ga i dekorira kao poklon za drage osobe u našim životima.

Mirna Sišul

Gift box za novorođeno dijete

Često se pitamo što pokloniti roditeljima povodom rođenja djeteta, a na to pitanje odgovara nam priceless.com, s genijalnim gift boxom kojeg potpisuje omiljeni domaći brend Little Miss Puu. Odlučite li se za ovaj gift box, prvo ga morate personalizirati porukom, a zatim u njega ulaze šalica, onesie i fotografske karte. Izaberite roditelje koje želite darivati, a Little Miss Puu će se pobrinuti da ih ovaj cool poklon dočeka na kućnom pragu.

Little Miss Puu

Za sve foodieje u duši

Hrvatski brend Little Miss Puu osvaja još jednim poklonom – za drage vam osobe ili sebe same! Na priceless.com krije se ova super zgodna, ručno rađena drvena daska, koja je kao stvorena za sve foodieje u duši. Svaka daska je jedinstvena, a to je ponajprije zbog mogućnosti personalizacije. U nju može biti urezbareno baš sve što poželite!

Little Miss Puu

Vaša najdraža uspomena na ilustriranoj šalici

Uživanje u kavi, ritual je kojeg se ne odričemo ni pod kojim uvjetima. S godinama i iskustvom, činimo ga samo još boljim i posebnijim! A kako bi doista bio poseban, pobrinula se zagrebačka umjetnica Lana Hudina, koja svojim ilustracijama oslikava šalice za kavu. Lana se specijalizirala za šarmantne ilustracije inspirirane gradovima i radostima svakodnevnog života. U ovom slučaju, putem priceless.com platforme, oslikat će vam keramičku ili metalnu šalicu za kavu; na vama je da odaberete svoju omiljenu uspomenu ili osobu koju biste voljeli vidjeti na ovom neizostavnom detalju svakog doma.

Lana Hudina

Kada ste zadnji put bili dijete?

Otkrijte ponovno dijete u sebi s ovom bojankom renomirane slikarice i dizajnerice Mirne Sišul, koja je prigodna zabava i za djecu i za roditelje. Kao korisnici Mastercard® kartica možete ju besplatno downloadati i dobit ćete 3 eklektične ilustracije za bojanje, ali i specijalne instrukcije i savjete kako od njih stvoriti vlastito umjetničko djelo. Osim što ćete se dobro zabaviti, garantiramo vam da ćete se i opustiti i riješiti negativne energije!

Mirna Sišul

Inspirirajte se s neobičnim iskustvima koja su nastala u Hrvatskoj, ali i diljem svijeta. Pronađite ih i istražite ovdje.

 *Članak je nastao u suradnji s Mastercardom

Foto: Priceless.com, Pexels

Advertisement

Učitati još
Zatvori