U kina dolazi još jedan film o Wonder Woman

U kina dolazi još jedan film
o Wonder Woman

Wonder Woman

Film Wonder Woman osvojio je kino blagajne, publiku i kritičare. Film je to koji je općenito unio novu dimenziju među filmove o superjunacima.

No, mnogi ne znaju porijeklo lika ove heroine, a tu zanimljivu i uzbudljivu priču donosi nam novi film ‘Professor Marston & The Wonder Women’. Ovo je film snimljen prema istinitoj priči, o profesoru psihologije dr. Williamu Moultonu Marstonu s Harvarda. On je kreirao lik Wonder Woman. No, kako je došao na ideju za ovu feminističku heroinu, jedna je prilično uzbudljiva priča. Muze za lik Wonder Woman bile su njegova supruga, no i ljubavnica Olive Byrne. Dvije snažne žene koje su se opirale tadašnjim konvencijama društva. Wonder Woman je nastala kao njegov plod mašte i objavio ju je pod pseudonimom Charles Moulton. Strip je ilustrirao Harry G. Peter. Njegov lik Wonder Woman prvi put se pojavio u osmom broju stripa All Star Comics u rujnu 1941. godine, dok je prva Wonder Woman naslovnica bila izdana u siječnju 1942. godine. Od tada je Wonder Woman strip izlazio bez prestanka (osim manje pauze 1986. ) u izdanju DC Comicsa.

Marston

Novi film

Film dolazi u kina ove jeseni, a lik dr. Williama Moultona Marstona glumi odličan Luke Evans. Ovo mu je nešto drugačija uloga od one posljednje u kojoj smo ga gledali. Lik Gastona u filmu Ljepotica i zvijer potpuna je suprotnost od ove. A spomenimo njegovu odličnu moć psihološke transformacije u filmu ‘High Rise’. Baš iz tog razloga jako nas zanima kakav će biti kao legendarni profesor, kreator Wonder Woman. Do odlaska u kina ove jeseni – pogledajte prvi intrigantni trailer.

Marston

Učitati još
Zatvori