Još 4 super serije koje ćemo gledati u siječnju

Još 4 super serije koje ćemo
gledati u siječnju

divorce1

Nove serije u siječnju

Četiri nove serije u siječnju zadovoljit će one željne komedije, avanture, drame te Sharon Stone i Sarah Jessice Parker na malim ekranima! Sredinom siječnja, točnije 15. u mjesecu na male ekrane vraća se serija Rastava sa Sarah Jessica Parker u glavnoj ulozi. Svaki ponedjeljak u 21 sat gledat ćemo nastavak sage kompliciranog i zabavnog odnosa sredovječnog bračnog para.

Rastava

Rastava autorice Sharon Horgan (autorica i zvijezda serije Katastrofa), prati Frances (Sarah Jessica Parker) koja nakon više od deset godina braka i dvoje djece iznenada počne preispitivati svoj život i napet odnos s mužem Robertom (Thomas Haden Church). Serija počinje zabavom za 50. rođendan njihove prijateljice Diane – prigode obilježene dramatičnim incidentom kada se Diane žestoko posvađa s mužem Nickom – što uvjeri Frances da kaže Robertu kako bi se trebali razići. Ali Frances ubrzo otkriva da su čist prekid i nov početak teži nego što je mislila. U drugoj se sezoni Frances i bivši muž Robert nose s posljedicama svoje eksplozivne rastave i uče kako ponovno izgraditi svoje živote.

https://youtu.be/5sF9Ghu-xgc

Sharon Stone as Olivia Lake, Paul Reubens as JC - credit Claudette Barius HBO

Nova serija koju ćemo gledati ovog siječnja jest Mozaik, a koja se premijerno prikazuje od 23. siječnja u 21:50  sat na HBO-u.

Mozaik

Mozaik je priča puna preokreta o strasti, intrigi i obmani koju je osmislio i režirao ponajbolji redatelj naše generacije. Priča je fokusirana na brutalan nestanak u novogodišnjoj noći istaknute stanovnice pitoresknog Summita u Uti te na četverogodišnje napore policije i građana da otkriju istinu iza zločina. Redatelj i izvršni producent ove serije u šest nastavaka jest Oscarom i Emmyjem nagrađivani Steven Soderbergh (Traffic, Moj život s Liberaceom), a glumačku postavu čine Sharon Stone (nominirana za Oscar za ulogu u filmu Casino), Garrett Hedlund, Frederick Weller, Beau Bridges, Paul Reubens, Jennifer Ferrin, Devin Ratray, Michael Cerveris, James Ransone, Jeremy Bobb i Maya Kazan.

Sharon Stone as Olivia Lake, Frederick Weller as Eric - credit Claudette Barius HBO

Devin Ratray as Nate, Beau Bridges as Alan - credit Claudette Barius HBO

Na tuđem kauču

Sredinom mjeseca, također 15. siječnja čeka nas serija Na tuđem kauču. Svaki ponedjeljak dolazi po jedna epizoda u 21:30 sati. Ovu novu HBO-ovu polusatnu humorističnu seriju osmislio je i u njoj glumi Pete Holmes, a serija prati stand-up komičara čiji se prigradski život raspada prisilivši ga da ponovno procijeni prioritete usred burne njujorške komičarske scene. Glume Pete Holmes, Artie Lange, Lauren Lapkus i George Basil.

Protuudar V

A već sada možete gledati seriju Protuudar V. Svake srijede čeka vas po jedna nova epizoda. Temeljen na istoimenom romanu Chrisa Ryana, Protuudar prati doživljaje Odjela 20, elitne protuterorističke jedinice koja diljem svijeta zaustavlja potencijalne prijetnje, često iza neprijateljskih linija. U novoj sezoni vidjet ćemo kako se odbačeni i raspušteni program Odjela ponovno obnavlja kako bi se ušlo u trag zloglasnom teroristu koji je na brutalan način pobjegao iz zatvora.

Kao tajni vojni obavještajci na visokorizičnim operacijama, uskrsnuta jedinica kreće u ubojitu potjeru koja će razotkriti golemu mrežu međunarodnih kriminalnih aktivnosti. Dok tim putuje Bliskim istokom i Europom, otkrivaju smrtonosnu zavjeru koja bi se mogla pokazati prevelikim zalogajem za njih te zauvijek promijeniti lice suvremenog ratovanja. U seriji glume Warren Brown, Daniel MacPherson, Roxanne McKee, Alin Sumarwata i Corey Johnson.

SB6_602_LD_04132017_2001 – kopija

SB6_602_LD_04152017_3169 – kopija

Učitati još
Zatvori