Prirodna i svoja: Tara Thaller otkriva nam stvari koje niste znali o njoj
Prirodna i svoja: Tara Thaller otkriva nam stvari koje niste znali o njoj

Prirodna i svoja: Tara Thaller otkriva nam
stvari koje niste znali o njoj

Šira javnost Taru Thaller upoznala je kao talentiranu glumicu koja se prometnula u zvijezdu HBO-ove serije Uspjeh. Ubrzo se pokazalo kako mlada Zagrepčanka krije i zavidan pjevački talent, a zahvaljujući nedavnom nastupu u popularnom zabavnom showu saznali smo i kako se sjajno snalazi u plesnim cipelicama.

Napravljena sam od…

Često se pitamo jesu li zvijezde doista onakve kakve ih vidimo na malim ekranima, no kad je Tara u pitanju dvojbe nema – prirodna, opuštena i sasvim svoja. Nenametljiva u svom pristupu, osoba je koju ćete zasigurno primijetiti u sobi punoj ljudi. Zajedno smo proveli jedno vruće kolovoško jutro, a što nam je otkrila o sebi i od čega je napravljena, doznajte u nastavku!

  • Za početak zanima nas Od čega si, odnosno preciznije rečeno – što još ne znamo o Tari Taller?

Rođena sam i odrasla u Zagrebu, imam veliku obitelj, sveukupno nas je šestero braće i sestara. Od pete godine sam vegetarijanka, a odrasla sam uz mnoštvo kućnih ljubimaca i obožavam životinje.

Od malena volim glazbu, završila sam osnovnu glazbenu školu, svirala sam klavir, a bila sam i članica djevojačkog zbora Zvjezdice. Pred kraj osnovne škole pridružila sam se i dramskoj skupini u školi, a zatim i ZKM učilištu.

  • Vratimo se nakratko u školske klupe. Kojoj skupini si pripadala kao srednjoškolka, jesi li se uklapala? Kako sad na to gledaš?

Nisam nikada bila potpuni outkast, ali nisam imala ni osjećaj da se u potpunosti uklapam. Trebalo mi je vremena da se naučim zauzeti za sebe, a najugodnije i najprihvaćenije sam se osjećala na dramskoj i ZKM-u. Osjećala sam se oslobođeno i sigurno, glupiranje je bilo i više nego dobrodošlo.

  • Tko su ti bili najveći uzori u djetinjstvu, a tko su sad? Kakav su utjecaj ostavili na tebe?

Nisam nikada imala neki uzor koji onako slijepo obožavam i slijedim, život je lutrija i ne mogu uspoređivati svoje i nečije okolnosti. Jedino na što se mogu osloniti je na pokušavanje, rad i trud.

  • Jesi li oduvijek sanjala o glumačkoj karijeri ili si željela biti nešto sasvim drugo kad odrasteš?

Neka konstantna želja bila mi je da budem pjevačica ili glumica, a htjela sam i raditi kao prodavačica jer sam mislila da ću moći besplatno jesti sve u dućanu. Također, dugo sam htjela biti teta u vrtiću jer volim djecu i ona su mene oduvijek voljela.

  • A tvoja karijera danas – Od čega si ti? u ovom slučaju?

Ja sam od izlaska iz komfor zone što je po pravilu nelagodno iskustvo, ali je zahvalno. Jedini način da napreduješ. Kao perfekcionist, teško mi je prihvatiti činjenicu da je potrebno da u nečemu budeš prvo loš da bi kasnije bio dobar ili odličan, ali s godinama sve više vjerujem u to.

  • Kada se osjećaš najsretnije i najsamopouzdanije?

Definitivno kada radim ono što volim, ali i kada brinem o sebi, a nekada je i to neki neobjašnjivi mir unutar sebe koji isijava i najčešće mi samopouzdanje ne ovisi o vanjskim faktorima već o unutarnjim.

  • Ljeto nam je u punom jeku. Imaš li preporuku za ljetni film, knjigu i pjesmu/playlistu?

Za ljetni film preporučila bih Barbie koji trenutno igra u kinima, a od nekih “starijih” Call me by your name recimo. Što se ljetnog štiva tiče, mislim da nisam idealna osoba za preporuku jer ne čitam baš laka štiva već ono što možda tijekom godine ne stignem. Tako su recimo neke od zadnjih knjiga koje sam čitala Sto godina samoće, Ego je neprijatelj, Zovem se Crvena

  • A tvoje omiljeno ljetno osvježenje?

Cockta Blondie, upravo taj okus naranče mi je savršen za ljeto i za osvježiti se.

Baš poput Tare i vi se možete prepustiti eksploziji naranče, najfinijeg bilja i prirodnog CO2! Cockta Blondie čeka vas na policama i u omiljenim kafićima u tri različita pakiranjima od 275 ml, 0,5 l i 1,5 l.

Zahvaljujemo Hotelu Zonar na ustupljenoj lokaciji.

Foto: Sanja Tušek

Učitati još
Zatvori