Sve što smo do sada doznali o Stranger Things 2

Sve što smo do sada doznali o
Stranger Things 2

Kada počinje Stranger Things 2?

Nakon završetka prve sezone serije Stranger Things obožavatelji su ostali u iščekivanju početka sljedeće sezone, koja dolazi na male ekrane nešto ranije nego očekivano – 27. listopada. Iako će prvu sezonu biti teško nadmašiti, s nestrpljenjem čekamo nastavak. Istražili smo što nas sve čeka u nastavku kako bi se pripremili za jesen i omiljenu dozu misterije, trilera i retro prizvuka neon štiha 80-ih godine dvadesetog stoljeća.

Druga sezona popularne serije počinje 27. listopada, što je uvelike obradovalo sve obožavatelje jer se serija inicijalno planirala početi prikazivati od početka studenog. No, objavom najnovijeg službenog plakata vidimo da su se tvorci odlučili na nešto raniji datum.

stranger things plakat

Što sve znamo?

Druga sezona donosi devet epizoda, a Duffer braća dobila su odriješene ruke za što strašnije čudovište, još strašnije od Domogorgona u prvoj sezoni. Čudovište druge sezone bit će mračnije, tajanstvenije i mnogo, mnogo strašnije. Will Byers (glumi ga Noah Schnapp) i dalje je centralni lik priče te će mu se tijekom prvih par epizoda dogoditi nešto jako uznemiravajuće,kao da ga je zadesio posttraumatski sindrom te mu se priviđaju određene slike za koje se ne može utvrditi jesu li stvarne ili ne.

Priča druge sezone neće biti linearna, ne znamo točno koji vremenski period će obuhvatiti, a nadogradili su ju dodatnim pratećim pričama i donosi još nekoliko novih likova. Sean Astin, kojeg se sjećamo iz filma Goonies dolazi kao novi lik u seriju. Glumit će Boba Newbyja, koji je išao u srednju školu s Joyce (Winona Ryder) i Hopperom (David Harbour). On je urednik i voditelj lokalne redio postaje. Također je američki magazin Entertainment Weekly tijekom veljače otkrio da su on i Joyce u vezi. Novi lik glumi i Paul Reiser, kojeg smo posljednje gledali u filmu Whiplash, 2014. godine. Nova sezona je smještena u vrijeme točno godinu dana nakon prve sezone, u 1984. godinu. Mogli smo to vidjeti u Super Bowl isječku kada se ekipa pojavljuje u kostimima  popularnih likova iz filma godine – Ghostbusters.

Eleven ćemo gledati i u drugoj sezoni. Millie Bobby Brown se pojavljuje u traileru druge sezone – ne moramo bojati da će mnogima omiljeni ženski lik izostati.

 

stranger things cover

 

 

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori