Sve što znamo o 3. sezoni Stranger Things

Sve što znamo o 3. sezoni Stranger Things

Stranger Things 0

Što nakon 2. sezone Stranger Things?

Nakon što smo proveli devet sati u komadu gledajući drugu sezonu Stranger Things, ne možemo ne tražiti odgovore na pitanja – što sada, kada će nova sezona, što će se dogoditi u sljedećoj sezoni, kako će čudovište iz Upside Down izgledati u sljedećoj sezoni i koje će se sve tamne sile nadviti nad grad Hawkins u Indiani?

Jedan od autora serije, Matt Duffer, otkrio je prošli tjedan da su tek počeli pisati sljedeću sezonu, tako da vjerujemo da je stvarno svašta moguće. No, isto tako je otkrio još par stvari. Krenimo redom. Treća sezone kreće ispočetka – koliko ispočetka može krenuti. priča se neće nastavljati na drugu sezonu, već autori spremaju nešto posve novo i drugačije. No, priča s Mind Flayerom nije gotova – on je još u Upside Downu i jako, jako je svjestan najdraže nam ekipe i Eleven koja se direktno borila protiv njega.

MV5BYzE4YWU0N2UtYjgwMi00MTNmLWI3MTEtNjgyMjQ3YmMyNTgwXkEyXkFqcGdeQXVyNzQ0MDUyMzg@._V1_SX1777_CR0,0,1777,826_AL_

Tko se sve vraća u sljedećoj sezoni?

U drugoj sezoni upoznali smo Eight i s obzirom na to da je ona zapravo Eight, autori su dali nagovijestiti da postoje i drugi brojevi, tj. druge osobe koje imaju posebne moći. Hoćemo li ih upoznati u sljedećoj sezoni – vidjet ćemo. Matt Duffer je u jednom intervjuu sedmu epizodu, gdje su se upoznale Eight i Eleven, nazvao pilot epizodom usred serije. To nam daje mnogo toga nagovijestiti. Laboratorij u Hawkinsu je zauvijek zatvoren, no to ne znači da se radnja ne može pomaknuti na neki novi, drugi teritorij. Erica se vraća u trećoj sezoni, i to skoro kao ravnopravni član grupe. Dr. Brenner ‘Papa’ je živ, preživio je napad u prvoj sezoni. I iako se u drugoj pojavljuje samo kao priviđenje, dovoljan je to uvod i hint za njegovo pojavljivanje u trećoj sezoni. Još jedan povratnik dolazi u trećoj sezoni na male ekrane – Bob. U kojem obliku i kako, ne znamo, no braća Duffer su izjavila da toliko vole njegov lik da će probati smisliti načina za njegov povratak.

Stranger Things

MV5BY2M2NDllNTYtYTc4OS00MGY4LTg5Y2QtZWM5MWZhYTEyNWU2XkEyXkFqcGdeQXVyNzQ0MDUyMzg@._V1_SX1777_CR0,0,1777,937_AL_

Kraj serije

Braća Duffer imaju osmišljen kraj serije. To je sigurno. No, ne znaju kada i kako će doći do tog kraja. I koliko sezona će nas njemu odvesti. S obzirom na to da se treća sezona serije tek sada počela pisati izgleda da ju nećemo gledati prije kraja 2018. godine, tako da ćemo se morati strpiti neko vrijeme. Vjerujemo da će se isplatiti.

cover

 

 

Učitati još
Zatvori