Stižu nove TV serije u 2018.!

Stižu nove TV serije u 2018.!

Runaways

Izgleda da će i 2018. godina biti u znaku serija. Očekujemo nebrojeno mnogo ostvarenja, nekima se posebno radujemo. A danas donosimo pregled od svega nekoliko serija, za koje se šuška ili je već potvrđeno da dolaze tijekom početka 2018. na male ekrane. A koje tek slijede od proljeća – to je za novi popis. Do tada, već neke s ovog popisa možete gledati ili planirati za gledanje.

Runaways

Sutra i 9. siječnja na male ekrane dolaze posljednje dvije epizode serije Runaways. Radi se o TV seriji koja prati grupu tinejdžera koji nakon što otkriju da su im roditelji zlikovci sa super moćima, odluče pobjeći od kuće, ispraviti zla djela svojih roditelja i otkriti svoje pravo porijeklo. A što nam donose posljednje epizode i hoćemo li u 2018. gledati nastavak sezone, saznat ćemo jako skoro!

Runaways

Runaways

Castle Rock

Serija koju svelikim nestrpljenjem čekamo svakako je Castle Rock s potpisom Stephena Kinga. Radnja se temelji na pričama kultnog pisca i donosi priče likova koji žive u fiktivnom gradu Castle Rock. Kako izgleda kada se udruže apsolutni majstor akcije, drame i znanstvene fantastike J.J.Abrams i apsolutni kraj misterija, trilera i horora Stephen King? Vjerujemo da će činjenica o njihovoj najnovijoj suradnji na seriji Castle Rock biti jedna od uzbudljivijih vijesti, posebno kada se radi o spoju ovih zanimljivih, uzbudljivih i napetih žanrova. Svim obožavateljima Kingovih književnih djela poznato je da je Castle Rock jedno od najčešće spominjanih fiktivnih mjesta u kojemu se jako mnogo radnji njegovih romana odvijalo. Šuška se da serija dolazi na male ekrane početkom godine, možda već tijekom siječnja – pratite nas, javljamo odmah!

Maniac

Serija se temelji na norveškoj mračnoj komediji koja se emitirala 2014. godine. Izvorna serija Maniac pratila je jednog od pacijenata u mentalnoj ustanovi koji živi dvostruki život. Jedan hrabri u svojoj mašti i zamišljenom svijetu, a drugi u stvarnom svijetu. Dvojicu pacijenata u američkoj verziji glume Jonah Hill i Emma Stone. Serija donosi 5 epizoda, a kada ćemo ih gledati – ostaje da tek vidimo…

maniac

The Dark Tower

Nakon filma, na red dolazi i serija! TV serija donosi radnju koja prethodi istoimenom filmu, a u kojemu glume Idris Elba i Matthew McConaughey. Stephen King je tijekom listopada 2017. potvrdio reboot serije i da neće biti povezana s filmskom adaptacijom. No, ono što nas veseli jest da ćemo i u seriji gledati odličnog Idrisa Elbu. Izgleda da neće samo 2017. biti godina Stephena Kinga

Dark Tower

Dark Tower

Counterpart

Genijalan glumac J.K. Simmons glumi u drami koja miješa najbolje elemente špijunskih trilera Hladnog rata i znanstvenu fantastiku. Priča iz pera Justina Marksa smještena je u Berlin, sličan onom kojeg poznajemo, s nekoliko izmjena, a uključuje klonove, ubojice i vladina zataškavanja. Serija dolazi na male ekrane tijekom siječnja.

Counterpart

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story

Penelope Cruz glumit će sestru legendarnog dizajnera, Donatellu Versace, a tragičan događaj iz 1997. godine snimit će se u deset epizoda. Sezona će se bazirati na knjizi iz 1999., autorice Maureen Orth, dok će scenarij i produkciju potpisati Tom Rob Smith. U ovom šifriranom teaseru vidimo Versace zdanje u Miamiju koje prelijeću dvije golubice taman prije nego čujemo dva pucnja te se ekran zacrveni. Édgar Ramírez glumit će Giannija Versacea, Penelope Cruz njegovu sestru Donatellu, dok će Ricky Martin glumiti dugogodišnjeg Versaceovog ljubavnika Antonija D’Amica. Darren Criss portretirat će ubojicu Andrewa Cunanana, dok je zvijezda American Horror Story Max Greenfield viđen u nedefiniranoj ulozi. Serija na male ekrane dolazi 17. siječnja 2018. s prvom epizodom naziva The Man Who Would Be Vogue.

1211457

MV5BYmIwNDQ2ZTMtNjJjZi00NTUwLTg5ODUtNTA3MTVmNTM2ZjQzXkEyXkFqcGdeQXVyNzY2OTUyMQ@@._V1_

The Alienist

Serija je rađena prema istoimenom nagrađivanom međunarodnom bestselleru Caleba Carra, smještenom u 1896. godinu, razdoblju ekstremnog bogatstva i siromaštva te tehnoloških inovacija. Priča počinje sa serijom zastrašujućih ubojstava muških prostitutki koje zgrozi cijeli New York, a kako policija ne zna što bi više napravila zovu u pomoć spomenutog psihologa čija je uloga pripala Danielu Brühlu i novinara kojeg glumi Luke Evans kako bi vodili paralelnu, tajnu istragu. Ubrzo im se pridružuje naizgled obična tajnica Sara Howard, glumi ju Dakota Fanning, koja je odlučna postati prva detektivka u gradu. Ovaj trojac će uz pomoć psihologije i ranih forenzičnih tehnika odlučno tražiti prve serijske ubojice u New Yorku. Serija dolazi na male ekrane 22. siječnja.

the alienist

the alienist 2

Good Omens

Televizijska adaptacija djela Good Omens sastojat će se od šest epizoda, a trebala bi izaći tijekom 2018. godine. Fantasy bestseller Terry Pratchett i Neil Gaiman zajedno su napisali 1990. godine, a donosi priču o Crowleyu i Aziraphaleu koji pokušavaju zaustaviti apokalipsu nakon rođenja antikrista Adama u Lower Tadfieldu u Oxfordshireu u Engleskoj. Ne zna se još točan datum emitiranja, no svakako se serija očekuje u 2018. godini. Posebno nas veseli kome su pripale glavne uloge – Michaelu Sheenu i Davidu Tennantu. Vjerujemo da će taj kombo biti za pamćenje!

Good Omens

Učitati još
Zatvori