Olaf iz Snježnog kraljevstva dobio vlastiti crtić

Olaf iz Snježnog kraljevstva
dobio vlastiti crtić

Olafova pustolovina

Klinci su ludi za Snježnim kraljevstvom! Stoga ne iznenađuju brojni kratki animirani filmovi koji se lansiraju iz godine u godinu s najdražim likovima. Walt Disney i Pixar Animation Studios opet se udružuju za zimske blagdane. Naime, u studenom 2017., ispred svog originalnog crtanog filma Coco i velika tajna, prikazat će novi kratki crtani film Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina.

olafova-pustolovina-2

Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina slavi likove koji su osvojili publiku širom svijeta kad je Snježno kraljevstvo stiglo u kina 2013. godine. Zaradivši više od 1.27 milijardi dolara na svjetskoj razini, film je osvojio dva Oscara (za najbolji animirani film i najbolju originalnu pjesmu Puštam sve) i Zlatni globus (za najbolji animirani film). Iz Walt Disney Studija za studeni 2019. godine čak najavljuju još neimenovani dugometražni nastavak!

O SNJEŽNOM KRALJEVSTVU: OLAFOVA PUSTOLOVINA

U ovom kratkom Disneyjevom animiranom filmu, Olaf i Sven udružuju se u veseloj misiji. Prvi su zimski blagdani otkad su se ponovo širom otvorile dveri. Anna i Elsa organiziraju svečanost za sve u Arendelleu. Kad mještani neočekivano rano krenu odlaziti sa zabave kako bi uživali svatko u svojim blagdanskim običajima, sestre shvate kako nemaju vlastitih obiteljskih običaja. Zato se Olaf zaputi češljati cijelo kraljevstvo kako bi natrag donio najbolje običaje i spasio prvi Božić svojih prijateljica.

Film je režirao dobitnik Oscara Roy Conli, scenarij je napisao Jac Schaeffer. Četiri originalne pjesme napisale su Elyssa Samsel i Kate Anderson.

olafova-pustolovina-3

Foto: screenshot

Učitati još
Zatvori