Fantastičnim nastupom Sare Brightman započeo spektakl Royal Christmas Gala

Fantastičnim nastupom Sare Brightman
započeo spektakl Royal Christmas Gala

Sara Brightman Royal Christmas Gala

Royal Christmas Gala Sare Brightman

Zasljepljujuća svjetla bogato opremljene pozornice i prepuna dvorana dočekali su Saru Brightman i njene glazbene goste u njemačkom Lübecku, prvom gradu njene europske turneje. Najavljeni spektakl Royal Christmas Gala i prije početka obećavao je nezaboravno glazbeno iskustvo, a reakcije oduševljene publike opravdale su sva očekivanja. Tome su svakako pridonijeli i vrhunski svjetlosni efekti, plesači te orkestar koji je nekoliko sati neumorno pratio divu i njene glazbene goste.

Sara Brightman Royal Christmas Gala

„Iako pljesak i pozivanje na bis nisu novost za najuspješniju sopranisticu svih vremena raduje nas ovako dobar odaziv publike u Lübecku, jer je to znak da nas odlična atmosfera kroz nekoliko tjedana očekuje i u Zagrebu. Turneja nam je iz dana u dan sve bliža, no mi je spremno dočekujemo i radujemo se nastupu u Areni“ – poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe kao organizator zagrebačkog nastupa.

Sara Brightman Royal Christmas Gala

21. prosinca u Zagrebu

Koliko se koncert u hrvatskoj metropoli nestrpljivo očekuje govori i odlična prodaja ulaznica, kao i neprekidni upiti koji stižu na adresu Star produkcije. Ovo ne treba čuditi ne samo zbog besprijekorne karijere Sare Brightman, nego i zbog imena koja ju prate na ovoj turneji kroz 23 europska grada. Osim domaćoj publici već dobro poznatog englesko-njemačkog sastava Gregorians, tu su i međunarodno poznati grčki tenor Mario Frangoulis te dvojica njegovih mlađih kolega, rumunjski tenor Narcis te američki tenor Fernando Varela.

Tu je i jedan od najpoznatijih svjetskih koreografa Anthony Van Laast, na čijoj su se listi projekata na kojima je radio našli i svjetski hitovi Mamma Mia! (2008.), Excalibur (1981.) i najnoviji film Ljepotica i zvijer (2017.). Pod njegovom redateljskom palicom, uz bogat repertoar tradicionalnih božićnih pjesama i najvećih hitova Sare Brightman, Zagreb kroz nekoliko tjedana očekuje glazbeni spektakl koji će obogatiti koncertnu sezonu cijele Hrvatske.

Sara Brightman Royal Christmas Gala

Ulaznice za koncert 21. prosinca 2017. godine u zagrebačkoj Areni mogu se kupiti u sustavu Eventim ili na svim Eventim prodajnim mjestima.

Učitati još
Zatvori