Preslatki crtić dolazi u kina za manje od tjedan dana

Preslatki crtić dolazi u kina za
manje od tjedan dana

Novi crtić

Sljedeći tjedan u kina dolazi presladak crtić koji prati avanture jednog simpatičnog vrapčića – donosimo trailer. Vrapčić Richard, siroče kojeg su od rođenja odgajale rode, vjeruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vrijeme za migraciju, njegova obitelj roda mora mu otkriti njegov pravi identitet i ostaviti ga u šumi, jer ne bi preživio putovanje do Afrike.  Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Richard sam kreće sam na jug, te mu se pridružuje ekscentrična sova Olga s izmišljenim prijateljem i Kiki, narcisoidni papagaj, disko-pjevač.

Na ovom epskom putovanju, suočit će se sa brojnim preprekama, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su ovisnici o internetu i  vrana mafijaša. Kad konačno stignu u Afriku, Richard će morati spasiti svog brata rodu iz kandži čudovišnog jazavca. Najmanja roda će morati naučiti da je najveći vrabac kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom obitelji.

Crtić dolazi u kina CineStar 20. srpnja, a sve informacije o ulaznicama i projekcijama možete saznati na blitz-cinestar.hr.

richard_6

A-Storks-Journey-1

Učitati još
Zatvori