Predstava PAZI.MAZI.VOLI. oduševila zagrebačke klince

Predstava PAZI.MAZI.VOLI.
oduševila zagrebačke klince

pazi,mazi,voli--foto Martina Cvek_85

Divan život s kućnim ljubimcima dočaran je na besplatnoj predstavi «pazi.mazi.voli.» u zagrebačkom Art parku. U zabavnoj predstavi kazališta Mala scena i tvrtke PURINA uživala su djeca svih uzrasta zajedno s roditeljima, ali i svojim četveronožnim članovima obitelji. Uz glumce koji su poveli svoje kućne ljubimce, predstavu nije propustila ni glumica Ines Bojanić koja nam je rekla: „Zaista lijepo. U ovakvom ambijentu na otvorenom i još uz ljubimce. Jedna zaista humana predstava gdje ne moraš psa ostaviti kod kuće.“

Kako je ljeto vrijeme najučestalijeg napuštanja kućnih ljubimaca, kazalište Mala scena i tvrtka PURINA odlučili su sve sadašnje i buduće vlasnike četveronožnih klupka ljubavi podsjetiti na prednosti i ljepotu suživota s kućnim ljubimcima.

pazi,mazi,voli--foto Martina Cvek_69

Predstava „pazi.mazi.voli.“ novi je hit kazališta Mala scena, a nastala je u sklopu inicijative za promicanje udomljavanja pasa i odgovornog vlasništva. Kako se briga o životinjama uči od malih nogu, PURINA i Mala scena odlučile su te prve važne lekcije o odgovornom vlasništvu ispričati mališanima na njima zabavan način.

Izvedbom predstave „pazi. mazi. voli.“ Mala scena i PURINA najavili su i ljetnu turneju u sklopu koje će publici diljem Hrvatske predstaviti toplu priču o prijateljstvu kroz koju nas iz svoje perspektive vodi Čupko, pas lutalica koji jednog dana upozna Juraja i Leu i okrene im život naglavačke. Zaigrani brat i sestra uz Čupkovu će pomoć shvatiti da životinje nisu igračke i naučiti mnogo o prijateljstvu, odgovornosti, pravilnom češkanju, bacanju loptica i svim ljepotama psećeg prijateljstva.
Sinopsis predstave napisala je mlada autorica Dina Vukelić, a dramaturški ga je obradila Nina Horvat, dok je redateljsku palicu preuzela dugogodišnja suradnica Male scene – Nora Krstulović.
Leu, Juraja i Čupka su oživjeli glumci – Vanja Ćirić, Davor Kovač i Aleksandra Demše i sve to uz pseći konzultantski tim kojeg čine Bowie, Luna, Tessa i Frida.

Galerija:

Purina je pokrenula inicijativu pazi.mazi.voli. koja edukacijom građana nastoji spriječiti napuštanje kućnih ljubimaca, što dugoročno utječe na poboljšavanje dobrobiti kućnih ljubimaca, života njihovih vlasnika i društva u cjelini.

#WeAreBetterWithPets

Foto: Martina Cvek

Učitati još
Zatvori