Pred nama je vruć ljetni vikend idealan za događanja na otvorenom, evo što se nudi u Zagrebu

Pred nama je vruć ljetni vikend idealan za događanja na otvorenom, evo što se nudi u Zagrebu

I za vikend pred nama držimo se provjerenog recepta – događanja na otvorenom. Ako ste se vratili s godišnjeg i već vas polako hvata post summer blues, ne brinite, u metropoli sve vrvi događanjima.

GNG u Tehničkom

Stiže nam treći i posljednji GNG u Tehničkom, koji je lijepo ugostio festival i dao priliku svima da dašak Bola, mora i Bijele kuće ekipa donese na druženje u Zagreb. Kraj je kolovoza, svi se polako vraćaju u metropolu, što je idealno za subotnje druženje. Završno oslikavanje Hale 5 i površine oko muzeja, hladna cuga, super glazba i druženje – skoro pa da ćete pomisliti da ste na moru. Sutra graffite crtaju:

Za glazbu je zadužen Zembo, sve počinje u 17 sati a upad je besplatan.

ZGodionica na Ribnjaku

Danas je prvi dan obožavanog dječjeg festivala koji će se i ove godine održati u zelenoj oazi grada, parku Ribnjak. ZGodionica je mjesto koje će sve do 6. rujna i povratka u vrtiće i školske klupe biti pravo odredište za one željne zabave, edukacije kroz osmijehe i sportske aktivnosti. Program je ove godine još bogatiji nego prethodnih. Program počinje u 10 sati i traje sve do 22 sata te je ispunjen zabavnim radionicama, sportovima, animacijskim igrama i predstavama uz koje se može puno naučiti.

Cest is d’ best

Izađite ovaj vikend na zagrebačke ulice jer traje najomiljeniji zagrebački ulični festival Cest is d’ best. Svakodnevne radionice, događanja na otvorenom, predstave i koncerti zabavljat će nas sve do nedjelje. Ove godine glavne festivalske pozornice bit će postavljene na Zrinjevcu te Trgu Europe i Cvjetnom trgu. Građani će nastupe cirkuskih, likovnih i glazbenih umjetnika također moći doživjeti u Bogovićevoj, Gajevoj, Praškoj i Tkalčićevoj ulici.

OKOLO

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, umjetnički projekt „Okolo“ ponovno će do 30. kolovoza 2020., oživjeti skrivene ulice, zaboravljene prolaze, krošnje zagrebačkih parkova i zakutke Gornjeg grada. Brojni umjetnici svakodnevno će uljepšavati (u)lice grada, a manje i veće umjetničke priče čekat će da ih spontano ili namjerno otkrijete na više od dvadeset lokacija u centru Zagreba. Detalje potražite ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori