Spajsice se ponovno okupljaju!

Spajsice se ponovno okupljaju!

Ranije ovog jutra, britanski su se mediji raspisali o tome kako će se danas sastati legendarna pop petorka koja je nekoć činila bend naše mladosti Spice Girls, kako bi dogovorile detalje ponovnog okupljanja. Mnogi su bili skeptični glede toga dogovara se li zbilja reunion, no ulja na vatru ovoj informaciji svakako su dodale paparazzo fotografije koje su izašle nekoliko sati kasnije, a koje pokazuju kako u kuću Geri Halliwell jedna po jedna ulaze Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton i Melanie Chisholm.

Popodne je već mnogo toga bilo jasnije, kada su članice jednog od najjačih ženskih pop bendova današnjice na svojim Instagram profilima podijelile fotografiju svog sastanka i uz nju istaknule kako je bilo lijepo ponovno se sastati i kako nas fanove u budućnosti očekuje mnogo uzbudljivosti s njihove strane. Porukama ‘Girl power is alive and well’ i ‘The future is looking spicy, njihovo ponovno okupljanje i službeno je potvrđeno, a već se zna i kako će njihova zajednička priča, oživljena gotovo dvadeset godina kasnije, biti teška 50 milijuna funti. Očekuje nas dakle, njihov novi glazbeni materijal, a vrlo vjerojatno i turneja.

pjimage (17)

Spajsice su, kao što je poznato, žarile i palile 90-ih te bile jedan od omiljenih pop bendova. I ne samo omiljenih, već i neusporedivo uspješnih. Otkako su izbacile svoj debitantski singl Wannabe u 1996., postale su globalni i najveći britanski pop fenomen još od Beatlesa. Prvi album Spice prodale su u 31 milijun primjeraka, a on je postao najbolje prodavani album ženske grupe u povijesti. Općenito u karijeri, prodale su 85 milijuna albuma diljem svijeta i bile na glasu kao jedini ženski bend s toliko prodanih nosača zvuka. Sve do 2000., kada je bend najavio rastanak. Malo je reći da smo uzbuđeni zbog ovih odličnih vijesti i da jedva čekamo vidjeti i čuti što nam spajsice pripremaju.

 

Foto: Instagram, Splash News

Učitati još
Zatvori