Divan novi mural umjetnice OKO

Divan novi mural umjetnice OKO

oko rethink 3

Re: Think

Nakon prošlogodišnjeg uspješno provedenog festivala ulične umjetnosti Re:Think u Sisku i ove godine je Re: Think ekipa okupila zvučna imena street arta. Prisjetimo se, prošle godine nas je impresionirao veliki mural nastao u sklopu ovog odličnog festivala, tako da nismo ništa manje očekivali niti ove godine. Tijekom lipnja i srpnja umjetnici su u Sisku stvarali nove radove, a pridružilo im se i nekoliko stranih imena. Na samom početku festivala Colectivo Licuado i Alfalfa, muralisti iz Urugvaja i Robin Abramović iz Njemačke oslikali su zgradu u Strossmayerovoj ulici.

OKO

Na festivalu sudjeluju Chez 186,  Farid Rueda, Šumski, PIMP MY PUMP, NemaN/Atek/Mowe i OKO čiji mural predstavljamo. Na pomalo derutnoj fasadi stambene zgrade naslikala je prekrasnu ženu-pticu koja na ruci nosi golubicu. Jedini crno-bijeli mural od do sada naslikanih odskače svojim lirskim i nježnim izrazom od ostatka i donosi dozu nježnosti, mirnoće te mira i tišine u festivalske oslikane ulice.

oko rething 1

Cilj Re: Think festivala jest učiniti umjetnost dostupnu svima, a ovo drugo izdanje pokazuje da je festival prilično uspješan u svome naumu. Sve informacije o radovima, umjetnicima te o održavanju festivala možete saznati na Facebook stranici, dok umjetnicu OKO možete pratiti putem oko176.tumblr.com.

oko rethink 2

Učitati još
Zatvori