Novi trailer za film Thor: Ragnarok je jako zabavan

Novi trailer za film Thor:
Ragnarok je jako zabavan

image-06

Thor: Ragnarok

Četiri godine nakon zadnjeg nastavka, nordijski bog Thor vraća se na velike ekrane u filmu Thor – Ragnarok. Redatelj Taika Waititi, kojem je ovo prvi hollywoodski film, pokazao se savršenim odabirom jer je odradio odličan posao. Thoru je dodao nove likove, ali i umiješao pregršt komedije. Njegova sklonost da svaku situaciju učini zabavnom, fantastično se uklopila u oblikovanje drukčijeg superjunaka, što je pomalo smiješno i razlikuje se od dosadašnjeg ozbiljnog Thora, ali funkcionira savršeno. Waititi je film učinio toliko entuzijastičnim i urnebesnim da je rezultat uzavrela, samouvjerena vožnja koja donosi toliko zabave koliko nijedan film o superjunacima već godinama, pogledajte trailer:

Thor – Ragnarok obilježen je osebujnim dizajnom i nevjerojatnim vizualnim efektima koji zbilja opravdavaju Thorovu titulu boga groma i munje. Živopisni likovi, među kojima su Hulk (Mark Ruffalo), Loki (Tom HIddleston), Hela (Cate Blanchett), Valkyrie (Tessa Thompson), Doktor Strange (Benedict Cumberbatch) i Odin (Anthony Hopkins), ni na jedan tren neće vam dati da se opustite već će vas natjerati da se grčevito držite za sjedala u očekivanju sljedeće akcije i za trbuhe jer se nećete prestajati smijati.

image-04

Novi trailer

U filmu Thor – Ragnarok studija Marvel, Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard da bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom! Ne propustite ovaj sjajan, urenebesno smiješan spektakl od 26. listopada 2017. u CineStar kinima.

image-05

image-03

image-02

image-01

Foto: 2iFilm

Učitati još
Zatvori