Koje ćemo filmove gledati u kinima u prosincu?

Koje ćemo filmove gledati u
kinima u prosincu?

The Nutcracker

The Nutcracker

Filmovi u prosincu

Prosinac je mjesec druženja, izlazaka i općenito mjesec kada se svi ekstra zabavljaju, a filmovi koji stižu u kina donose takvo, zabavno, adventsko raspoloženje. Donosimo pet noih projekcija – filmovi i ekskluzivan balet Orašar koji će advent uvući odmah na početku mjeseca i u kino dvorane.

Orašar

Početkom mjeseca, točnije, 5. prosinca ekskluzivno će se u kinima prikazati balet Orašar (The Nutcracker) u sklopu programa Spektakli u CineStaru. Balet donosi klasičnu božićnu priču – Mlada Clara se odšulja u prizemlje na Badnju večer kako bi se igrala sa svojim omiljenim darom – lutkom Orašara. Međutim, misteriozni mađioničar Drosselmeyer čeka kako bi je odveo na čarobnu avanturu. Nakon što porazi Kralja Miševa, Orašar i Clara putuju kroz Snježnu zemlju u Kraljevstvo slatkiša gdje ih Šećerna vila počasti predivnim prikazom plesova. Natrag u kući, Clara misli kako je sve sanjala, ali zar joj se Drosselmeyerov nećak ne čini poznatim?

Peter Wrightova krajnja produkcija za Royal Ballet rangirana je kao jedna od najočaravajućih verzija Orašara. S postavom u svečanom razdoblju, rasplesanim snježnim pahuljicama i očaravajućom pozornicom, Lev Ivanovov balet iz 1892. godine je postao savršena Božićna zabava, a uz čarobnu, šećernu glazbu Čajkovskog, i jedna od najpoznatijih baletnih partitura.

Wonder Wheel

14. prosinca u kina dolazi novi film Woodyja Allena – Wonder Wheel. Priča je to o četiri karaktera čiji se životi isprepliću usred šušura i vreve zabavnog parka Coney Island tijekom 1950-ih – Ginny (Kate Winslet), melankolična, emocionalno nestabilna bivša glumica koja sada radi kao konobarica; Humpty (Jim Belushi) njen grubi muž, upravitelj ringišpila; Mickey (Justin Timberlake), zgodan mladi spasitelj koji sanja da postane dramski pisac; i Karolina (Juno Temple), Humptyjeva odsutna kćerka koja se skriva od gangstera u stanu svog oca…

Wonder Wheel, Justin Timberlake i Kate Winslet

Wonder Wheel, Justin Timberlake i Kate Winslet

Madame

Francuska komedija Madame s Toni Colette i Harvey Keitelom dolazi u kina 21. prosinca. Film prati priču bračnog para koji upadne u kolotečinu. Kako bi poboljšali svoj brak, bogati američki par Anne i Bob presele se u ljetnikovac u romantičnom Parizu. Dok priprema posebnu, luksuznu večeru za sofisticirane međunarodne prijatelje, Anne otkriva da ima 13 gostiju. Uhvati je panika te inzistira da njena lojalna sluškinja Maria prisustvuje večeri kao tajanstvena španjolska plemkinja, kako bi broj gostiju bio paran. Međutim, uz pokoju čašicu viška Maria se opusti i oduševi britanskog brokera. Njih dvoje se zaljubljuju i prepuštaju romansi, dok ih Anna lovi po Parizu, pokušavajući okončati njihovu radosnu ljubavnu vezu.

Madame

Madame

Father Figures

Father Figures dolazi u kina 21. prosinca i film nam obećaje mnogo smijeha u kino dvoranama. Dva brata blizanca, nakon što saznaju da im je majka godinama lagala i skrivala istinu o njihovom ocu, odlaze u potragu za njim. Na putu do istine o svome porijeklu upast će u nevolje, jer ispada da im otac može biti bilo tko, ali i kratko uživati kada pomisle da im je velika sportska zvijezda.

Father Figures

Father Figures

The Greatest Showman

The Greatest Showman je novi mjuzikl koji će obilježiti blagdansko doba! U kina dolazi 28. prosinca. Priča govori o P.T. Barnumu, vizionaru koji je živio u 19. stoljeću, političaru, showmanu i biznismenu koji je osnovao cirkus nazvan “Barnum and Bailey Circus” a koji je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta. Uz Hugha Jackmana na filmu glume još i Zac Efron, Zendaya te Michelle Williams.

Hugh Jackman stars in Twentieth Century Fox's "The Greatest Showman."

The Greatest Showman

Zac Efron and Zendaya star in Twentieth Century Fox's "The Greatest Showman."

The Greatest Showman

Zendaya and Zac Efron star in Twentieth Century Fox's "The Greatest Showman."

The Greatest Showman

Zendaya, center, stars in Twentieth Century Fox's "The Greatest Showman."

The Greatest Showman

Učitati još
Zatvori