Novi album i videospot Davida Bowieja

Novi album i videospot Davida Bowieja

davidbowie-velika

Današnji dan je u glazbenom svijetu obilježen s dva rođendana – Elvisovim i onim Davida Bowieja. Iako je prošlo skoro godinu dana od smrti Davida Bowieja, publici, kritičarima i cijeloj svjetskoj glazbenoj sceni taj iznenadni događaj 10. siječnja 2016. još je uvijek prilično svjež tako da ne čude razna obilježavanja njegovog rođendana i godišnjice smrti tijekom ovog vikenda, a vjerujemo i tijekom narednog tjedna.

No, njegov 70. rođendan obilježen je na najbolji mogući način – izdanjem EP kolekcije posljednjih njegovih, do sada neobljavljenih, pjesama. EP naziva ‘No Plan’ donosi tri nove pjesme ‘No Plan’, ‘Killing a Little Time’, ‘When I Met You’ zajedno s pjesmom ‘Lazarus’ s posljednjeg albuma ‘Blackstar’. Za Pjesmu ‘No Plan’ snimljen je i videospot.

Pjesme su nastale zajedno s materijalom objavljenim na ‘Blackstar’ albumu i uključene su u mjuzikl ‘Lazarus’ koji je David Bowie stvarao netom prije svoje smrti. Od danas se prvi put mogu samostalno poslušati, a nabaviti ih možete i putem servisa iTunes, donosimo ih u nastavku.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori