Ako ste voljeli Djevojku u vlaku, svidjet će vam se i ova knjiga

Ako ste voljeli Djevojku u vlaku,
svidjet će vam se i ova knjiga

paula-hawkins-1

Knjiga Djevojka u vlaku (The Girl on the Train) objavljena je 2015., a do 2016. kada je ekranizirana u hit film bila je jedan od najvećih bestsellera u godini i doslovno letjela s polica. Čak i ako je niste čitali, filmsku varijantu s fantastičnom Emily Blunt u glavnoj ulozi sigurno ste gledali.

Radnja koja je pratila više različitih priča u nekoliko vremenskih razdoblja i tako kružila do posve neočekivanog raspleta karakterizira i novu knjigu spisateljice Paule Hawkins. Into the Water premijerno je objavljena 2. svibnja i već je možete naručiti na Amazonu. U njoj ćete polako otkrivati nesretnu smrt samohrane majke koju su pronašli na dnu jezera, na isti način na koji je nestala jedna tinejdžerka. Iza majke ostaju kćer i sestra koja se zaklela da se nikad više neće vratiti u rodni grad.

paula-hawkins-2

Pisana u maniri skandinavskog noira i na tragu misterioznog trilera s kojim je debitirala na književnoj sceni, za ovu knjigu kažu da neće razočarati, a s obzirom na uspjeh prethodnika, možda ćemo je gledati i na filmskom platnu.

Foto: Into the Water

Učitati još
Zatvori