Jeste li znali da Netflix ima skrivene kategorije filmova i serija?

Jeste li znali da Netflix ima skrivene
kategorije filmova i serija?

13 reasons why naslovna

13 Reasons Why

‘Netflix and Chill’

Popularnost Netflixa ne jenjava, njihove serije, a i filmovi garancija su dobrog dramskog sadržaja, bilo doma ili čak u kinu. Uzrečica ‘Netflix and Chill’ duboko se ukorijenila u popularnoj kulturi, a pretraživanje po Netflixu postalo je skoro pa svakodnevna radnja.

‘Binge watching’

No, što je s onim pasioniranim gledateljima kojima se čini kao da su došli do kraja pretraživanja. Kultura binge gledanja serija donijela je ubrzano gledanje, svih epizoda sezone u nizu, i iskreno, čini nam se kao da medijske kuće ne stignu proizvest toliko sadržaja koliko ga možemo pogledati. Netflix tražilica uskoro od najboljeg večernjeg prijatelja postane zakleti neprijatelj koji kao da nam ne da da pogledamo nešto drugo, novo i zanimljivo.

strangerthings4

Stranger Things

Pretraživanje po kategorijama

No, što ako biste mogli pretraživati druge, određenije kategorije? Netflix, naime, donosi mogućnost detaljnije pretrage, samo trebate znati doći do naslova. Uz malo spretnosti, znatiželje, znanja i trika možete i vi detaljnije pretraživati te gledati serije i filmove koji vam ovako naočigled možda nisu bili ‘na dohvat ruke’.

Kada posjetite Netflix, otvorit će se tab s URl-om s brojem na kraju. Taj broj je ključ pretraživanja. Kombinacijom brojeva otvaraju se neograničene kategorije, koje nisu ponuđene po defaultu. Da bi vam olakšali pretragu na linku donosimo izbor dijela kategorija prema broju, ostalo je na vama i kombinaciji vaše mašte i spretnosti.

love slider

Love

Učitati još
Zatvori