Vodič kroz Pariz koji otkriva sve tajne Parižana

Vodič kroz Pariz koji otkriva
sve tajne Parižana

Pitoreskne ulice i široke aleje, impresivna arhitektonska zdanja i skriveni vrtovi, muzeji čiji zidovi nose najpoznatiji djela likovne umjetnosti i jedan toranj koji osvaja šarmantnom igrom svjetla, ono su zbog čega je za mnoge Pariz uvijek dobra ideja. Grad svjetla, ljubavi i stila desetljećima je jedna od omiljenih destinacija. Prožet romantikom i šansonom, grad Pariz, jednako poput svojih stanovnika, nosi dozu elegancije, prkosa i neopisivog allura. Njegov poznati Je ne sais quoi ono je čime Pariz osvaja svoje brojne posjetitelje i čiju tajnu svi oni želi otkriti u svojim istraživanjima pariških ulica.

Kako bi izvukli najviše iz svakog putovanja, pa tako i putovanja u Pariz, nerijetko posežemo za praktičnim vodičima. Pregled mjesta koja trebate posjetiti, restorana čiju hranu trebate probati, dućane koji donose najbolji shopping i hotele u kojima je odmor na kraju dana najslađi, većina vodiča nepobitno su praktičan dodatak vašem koferu, ali i knjiga koja jednako često nosi dozu predvidljivosti. Pisani uvijek prema istom predlošku, vodiči su knjiga koja na jednom mjestu nosi popis svih najpopularnijih turističkih mjesta. Vanessa Grall s bloga Messy Nessy Chic ove jeseni donosi vodič sa sasvim drugačijim pogledom na Pariz.

https://www.instagram.com/p/BXAezz2FA-s/?taken-by=thefrancofly

Don’t be a stranger in Paris vodič je koji otkriva Pariz kakvim ga vide i žive njegovi stanovnici. Kroz ekscentrične primjere arhitekture, skrivene kafiće i tuluma u katakombama, Don’t be a stranger in Paris vodič je uz pomoć ćete ulicama Pariza koračati poput Parižana. Ekscentričan i eteričan vodič vaš je putokaz kroz tajna mjesta i skrivene prolaze koji će vaše iskustvo pretvoriti u nezaboravnu avanturu iz vaših snova obojenu boemskom romantikom. Autorica vodiča i bloga Messy Nessy Chic,Vanessa Grall kao outsajder koji je Pariz pretvorio u grad koji zove svojim domom, Pariz otkriva onakvim kakvim ga poznaje danas, izbliza i iznutra.

Ultimativni vodič za Pariz koji otkriva sve tajne njegovih stanovnika omotan u predivne tvrde korice svijetlo plave boje na police online knjižara stiže 7. rujna. Amazon već nudi pre-order opciju koja će vam osigurati vaš primjerak odmah po izlasku ove dugo iščekivane knjige koja će zasigurno oduševiti sve zaljubljenike u putovanja, u francusku kulturu i u predivan Pariz.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori