Pred nama je sedam tjedana “kulture s porukom” u CeKaTe-u

Pred nama je sedam tjedana “kulture
s porukom” u CeKaTe-u

Jedva smo dočekali popuštanje mjera i da kulturne institucije krenu sa svojim programima. Jedna od njih je i Centar za kulturu Trešnjevka. Osmi Ljetni diskont kulture ide i ovo ljeto i traje do 24.srpnja.

Ljetni diskont kulture u CeKaTe-u

Sve posjetitelje u nešto više od mjesec dana očekuje raznolik program. Diskont kulture prigoda je da u CeKaTe-u uživate u vrhunskim kulturnim i umjetničkim susretima te ugodnim razgovorima. Uživat ćemo u koncertima, stand up showu, eko placu, društvenim igrama, čitanju priča, književnim večerima, izložbama i kvizovima. Možete poslušati zanimljive koncerte, družiti se na radionicama, zabaviti se ali i nešto naučiti. Programi će se održavati u atriju CeKaTe-a, a u slučaju kiše u dvorani.

Humanitarni cilj

I ove godine Ljetni diskont kulture povezuje se sa socijalnom samoposlugom. Održat će se humanitarna akcija pod motom “Dobro je činiti dobro“. Cilj je da umjesto kupljene ulaznice, građani mogu donirati hranu i higijenske potrepštine za ljude kojima je to najpotrebnije. Karte će se jedino morati kupiti za stand up predstave, ali u svim ostalim programima možete sudjelovati donacijom. Umjesto karte, donesite sve što nedostaje socijalnoj samoposluzi u Zagrebu – brašno, šećer, riža, ulje, konzerve, a dobrodošle su i higijenske potrepštine. Sve što donesete ekipa iz CeKaTe-a odnijet će prvoj socijalnoj samoposluzi u Zagrebu. Program možete pratiti na stranici CeKaTe-a.

Foto: CeKaTe

Učitati još
Zatvori