Little Women – kultni film iz 90-ih postaje serija

Little Women – kultni film iz
90-ih postaje serija

Little Women 1

Little Women

Klasik književnosti s potpisom spisateljice Louise May Alcott ukrao je srca svih gledateljica i gledatelja sredinom devedesetih, posebno kada je ekraniziran u film s neodoljivim Winonom Ryder, Trini Alvarado, Kirsten Dunst, Claire Danes, Samantha Mathis, Christian Bale i Susan Sarandon. Sada pune 23 godine nakon na male ekrane dolazi televizijska ekranizacija ove prekrasne priče. BBC One i PBS Masterpiece objavili su da se Little Women vraća u svibnju 2018.

Četiri sestre March – prodorna Jo, nježna i krhka Beth, zavodljiva Meg i maštovita Amy, žive u obiteljskoj kućici zajedno s majkom u Concordu u saveznoj državi Massachusetts. Kako im je otac mobiliziran, njih četiri provode dane s majkom pomažući joj u kućanstvu. Skroman život i svakodnevni problemi uzrokuju prepirke među njima, a ponekad dođe i do ozbiljnijih svađa, posebno s majkom. Ipak, njihova međusobna ljubav i požrtvovnost toliko su jake da one uspijevaju odoljeti svim nedaćama. A bijeg od sumorne i monotone stvarnosti su komični igrokazi koje izvode. Sva ta događanja piše Jo i mašđta da će ih jednog dana objaviti kao knjigu. Ova melodramatska priča doživit će još jendu ekranizaciju i jedva čekamo vidjeti kako će u uloge Mrch sestara uskočiti Annes Elwy, Willa Fitzgerald, Kathryn Newton i Maya Thurman-Hawke. Majku će u novoj mini seriji glumiti odlična Emily Watson.

Donosimo prvi trailer koji će svakako pobuditi niz slatkih uspomena, pokoju suzu i mnogo nostalgije. Pripremite paketić maramica i spremni ste za seriju proljeća – pogledajte trailer:

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori