Legendarni umjetnik Étien’ ponovno u Zagrebu

Legendarni umjetnik Étien’
ponovno u Zagrebu

Etienn street art 1

Slavni francuski street art umjetnik Étien’ posjetio je Zagreb i ove godine te je povodom velike manifestacije Bijele noći (Nuit Blanche) ostavio svoj trag naslikavši fantastičan trodimenzionalan mural na platou Gradec koji prikazuje veliku morsku kornjaču.

Prošle godine oduševio je sve posjetitelje (i nastavlja oduševljavati sa svakim posjetom platou Gradec) također velikim i spektakularnim muralom koji prikazuje kita u pokretu. Kit je postao živi dio grada, znamenitost ucrtana na kartu svega što se u Zagrebu mora posjetiti, doživjeti i vidjeti tako da vjerujemo da će i ova morska kornjača instantno postati likovna znamenitost koja se ne smije propustiti u razgledavanju grada.

Etienn street art 2

Bijela noć sinoć je osim kornjače, svim posjetiteljima donijela iznimno atraktivan i bogat kulturni sadržaj, na čak 18 lokacija, a spektakularne su bile baletne predstave pred HNK-om, luminoakustična vožnja te osvijetljeni tunel Grič za mističan i magičan doživljaj. Nakon uspješnog i drugog izdanja Bijele noći možemo se samo radovati sljedećoj i svim umjetničkim i genijalnim ostvarenjima koje će donijeti.

Foto: Étien’

Preporuka

Zatvori