Legendarni David Byrne dolazi na INmusic 2018.!

Legendarni David Byrne dolazi
na INmusic 2018.!

David Byrne

Festivalsku sezonu 2018 otvara i nastup Davida Byrnea

David Byrne, jedan od najznačajnijih suvremenih umjetnika, glazbena ikona i vizionar pridružuje se već najavljenim Queens Of The Stone Age i Skunk Anansie na nadolazećem izdanju INmusic festivala, koji će se održati od 25. do 27. lipnja na zagrebačkom Jarunu.

David Byrne, kreativna snaga Talking Headsa, dobitnik Oscara, Grammya i Golden Globea, član Rock And Roll Hall Of Fame, a posljednjih desetljeća i iznimno uspješan i hvaljen samostalni glazbenik, fotograf, režiser i autor, na glavnu pozornicu INmusic festivala donosi najnoviji glazbeno-scenski nastup.

Karte i ostale informacije za INmusic festival

Byrneovo stvaralaštvo s Talking Headsima ne treba puno predstavljanja – osim što je jedan od pionira new wave glazbe, s Talking Headsima Byrne je razbio tradicionalne žanrovske okove i nemjerljivo utjecao na nebrojene autore od osamdesetih do danas. Nakon razlaza Talking Headsa, Byrne je nastavio stvarati i pokrenuo vlastitu izdavačku kuću, izdao deset solo albuma od kojih dva u suradnji s Brianom Enom, napisao devet knjiga beletristike i publicistike te režirao, pisao glazbu i sudjelovao u nastanku niza koncertnih filmova, ali i cjelovečernjih uradaka.

Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 349 kuna kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna. U prodaji je i ograničen broj vrlo traženih INmusic blagdanskih paketa po cijeni od 399 kn putem službenog festivalskog webshopa i u Dirty Old Shopu.

Učitati još
Zatvori