Lady Gaga najavila intrigantni dokumentarac

Lady Gaga najavila intrigantni dokumentarac

Lady Gaga

Lady Gaga trenutačno je na turneji povodom svojeg najnovijeg albuma Joanne kojim je napravila zaokret od ekstravagancije po kojoj je bila poznata i vratila se prirodnim korijenima. Moment je odlučila iskoristiti i za najavu dokumentarca, čini se vrlo iskrenog, koji će se na kanalu Netflix prikazati 22. rujna.

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

Sve što će Lady Gaga otkriti u novom dokumentarcu

Najavljen s rečenicom “Ponekad me se smatra većom od života, ali zapravo sam… #GagaFiveFootTwo” istovremeno otkriva ime dokumentarca i stvarnu visinu Lady Gage koja broji samo 155 centimetara.

Sudeći po nekoliko kratkih isječaka koja je objavila na društvenim mrežama, Lady Gaga će se u dokumentarcu pozabaviti vrlo osobnom pričom, zdravstvenim i privatnim problemima koji se događaju iza kulisa njene javne persone. Radnja će pratiti događaje koji će kulminirati Super Bowl nastupom ove godine, vođene režiserskom palicom Chrisa Mourkabela.

Five Foot Two će premijerno biti predstavljen na Toronto Film Festivalu, a zatim postati dostupan svima na Netflixu. I poput onog kojeg je snimila Beyonce ili bolno stvarne priče posthumno posvećene Amy Winehouse, dokumentarac će pružiti uvid u to što zapravo znači biti zvijezda Lady Gaginog kalibra te kakve to posljedice ostavlja na duh i tijelo.

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

Učitati još
Zatvori