Stigla je nova Lady Gaga i nije ono što ste očekivali

Stigla je nova Lady Gaga i nije ono
što ste očekivali

ladygaga-perfectillusion-fejs

Svi znamo da je Lady Gaga kraljica tranformacije i dok obično nakon dužeg izbivanja iznenadi nekim sasvim ekscentričnim lookom, novi će povratak obilježiti odmak od ekstravagancije. Pjesma i spot ‘Perfect Illusion’ najavljuju album ‘Joanne’, koji će svjetlo dana ugledati 21. listopada ove godine, a iako nije pokorila ljestvice kao neke od njenih pjesama odmah nakon objavljivanja, već je svima ‘ušla u uho’.

giphy-1

U pauzi od posljednjeg albuma, Lady Gaga je ostvarila ulogu u megapopularnoj seriji ‘American Horror Story: Hotel’ za koju je čak osvojila Zlatni globus, zaručila se i raskinula zaruke s dugogodišnjim partnerom Taylorom Kinneyem, posvetila se svojoj privatnosti i obitelji – novi album i izgled inspirirani su svim tim iskustvima. Odbacila je dimenziju šoka i odlučila se za sirovi pristup, sebi i svojoj glazbi.

giphy

Sve emocije izlaze na površinu u ovom kaotičnom spotu u kojem ne staje ni trenutka, no iako je naracija žestoka i brza, Lady Gaga se pojavljuje u najviše minimalističkom izdanju do sada. Kratke hlačice, cropped top, kosa u visokom repu i minimalan make-up obilježili su službeni povratak ove zvijezde. Spot ‘Perfect Illusion’ nastao je u suradnji s Markom Ronsonom, Kevinom Parkerom iz benda Tame Impala i BloodPopom, a svi su oni sudjelovali i u spotu. Pogledajte ga u nastavku.

Učitati još
Zatvori