Još samo par dana do predstavljanja uzbudljive knjige Zorana Predina, a na koje vas i vodimo

Još samo par dana do predstavljanja uzbudljive knjige Zorana Predina, a na koje vas i vodimo

Zoran Predin: Glavom kroz zid

Zoran Predin predstavit će svoju zbirku priča Glavom kroz zid u intimnom ambijentu Zagrebačkog kazališta mladih 4. veljače, gdje će u razgovoru s Andrijom Škarom, osim onih o knjizi i pisanju, otkriti i mnoge dosad nepoznate detalje iz vlastitog života, razjasniti zašto ga bije glas nepopravljivog romantika i koliko je teško zadržati takvu reputaciju, rasvijetliti vlastite kreativne procese i prišapnuti nam tajne koje stoje iza njegovih najboljih i najpoznatijih pjesama. Na predstavljanju će sudjelovati i nekoliko gostiju iznenađenja koji su ovog velikog kantautora, pjesnika i pjevača pratili kroz različite faze njegove karijere i kroz čija će se svjedočanstva pred vama otkriti Zoran Predin kakvog još niste upoznali. Ovaj jedinstveni društveni događaj izvanredna je prilika da izbliza, intimno upoznate čovjeka kojega ste dosad mogli samo slušati!

Ulaznica za promociju stoji 40 kuna i vrijedi kao vaučer za kupnju knjige na promociji (od pune cijene knjige s vaučerom se odbija 40 kuna). Ulaznice je moguće kupiti u Frakturinoj web-knjižari i u knjižarama Znanje (Gajeva 1), Menart (Avenue Mall) i Hoću knjigu (City Centar one West) ili naručiti na [email protected].

Dvoje sretnika ili sretnice moći će osvojiti po dvije ulaznice za predstavljanje knjige Glavom kroz zid u ZKM-u pošalju li svoje ime i prezime te adresu na [email protected] s predmetom e-maila GLAVOM KROZ ZID, do 3. veljače u 18 sati kada ćemo objaviti sretnika ili sretnicu. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Tatajani Potkonjak!

Učitati još
Zatvori