Četvrta pjesnička zbirka Rupi Kaur potiče vas da budete iskreni prema sebi
Četvrta pjesnička zbirka Rupi Kaur potiče vas da budete iskreni prema sebi

Četvrta pjesnička zbirka Rupi Kaur potiče
vas da budete iskreni prema sebi

Slavna pjesnikinja Rupi Kaur, kći roditelja imigranata, postala je književni i društveni fenomen. Prvu uspomenu na crtanje, koju i dan danas nosi kao odrednicu za svoje stvaralaštvo, pamti od svoje pete godine kada joj je mama, njena najveća inspiracija, pružila olovku i rekla: „Stavi svoje srce na papir.“ Nakon senzacionalnog uspjeha koji je postigla zbirkama ‘Mlijeko i med’, ‘Sunce i njeni cvjetovi’ i ‘tijelo dom’, Rupi Kaur donosi nam četvrtu zbirku pjesama.

Mlada autorica prozvana i autoricom desetljeća, piše jednostavnim jezikom kratku poeziju na koju je teško ostati imun. Njezini su stihovi upečatljivi, često popraćeni ilustracijama i sve to u kombinaciji čini jako ‘instagramski’ nastrojen proizvod koji je obilježio prošlo desetljeće. Upravo zato činjenica da je prošle zbirke prodala u više od osam milijuna primjeraka uopće ne čudi.

Rupi Kaur: Healing Through Words

‘Iscjeljivanje riječima’ namijenjeno je svima koji se žele osjećati povezanijima sa samima sobom. Ova pažljivo odabrana zbirka traži samo da budete ranjivi i iskreni prema sebi. Rupi Kaur želi vam dobrodošlicu u svoj svijet pisanja i kreativnosti kroz svoju četvrtu knjigu. Ona vas potiče da istražite teme poput traume, gubitka, boli u srcu, ljubavi, iscjeljenja i slavljenja sebe. Uzmite olovku, izrazite se i pustite svoje misli da lutaju.

Foto: Instagram, rupikaur.com

Učitati još
Zatvori