Pridružite nam se na prvom Journal Book Clubu!

Pridružite nam se na prvom
Journal Book Clubu!

Sve smo bliži našem prvom Journal Book Clubu! Književne preporuke, recenzije i novitete donosimo vam već dugo, a sad nas samo nekoliko dijeli od prvog Journal Book Club susreta na kojem ćemo razgovarati o jednoj od najvažnijih novih knjiga 2020. godine.

‘Lažljivi život odraslih’ Elene Ferrante prva je knjiga na repertoaru

Daleko najvažnije književno ostvarenje ove godine je novi roman kultne Elene Ferrante. ‘Lažljivi život odraslih’ u nakladi Profila vrti se oko mlade djevojke iz dobrostojeće obitelji u Napulju koju pratimo u potrazi za misterioznom tetom koju jedva poznaje. Kako sve dublje upoznaje ženu koju njezini roditelji cijeli život pokušavaju zaboraviti, tako se istovremeno suočava sa sasvim drugom verzijom Napulja – onom radničkom i industrijskom.

Pridružite se razgovoru s našim book influencericama

Danas, u utorak 27. listopada, u 18 sati održat ćemo prvi Journal Book Club susret u kojem ćete moći sudjelovati virtualno u razgovoru na YouTubeu. Kako bismo se dotaknuli što više zanimljivih tema i ideja, pridružit će nam se i naše book influencerice koje godišnje čitaju na nekoliko desetaka knjiga, u dodiru su s raznim žanrovima i svakodnevno objavljuju o svojim omiljenim naslovima. Kroz razgovor o knjizi vodit će nas Journalova kolumnistica i autorica brojnih recenzija Ilina Cenov, a pridružit će joj se naše book influencerice, Ana Jembrek (Knjige su moj svijet) i Dijana Kovačević (Books&Sweets).

Kako se i vi možete biti dio Journal Book Cluba?

Naših 10 sretnih čitateljica osvojilo je knjigu povodom prvog Journal Book Cluba, a pridružit nam se mogu i svi zainteresirani za knjigu i oni koji je jedva čekaju pročitati. U naš razgovor se možete uključiti putem ovog linka za YouTube i postavljati pitanja tijekom razgovora. Naše će moderatorice i gošće prokomentirati odabrane odgovore i zajedno ćemo uživati u prvom Journal Book Club susretu i izvrsnoj knjizi Elene Ferrante!

Foto: Unsplash, Instagram

Učitati još
Zatvori