U prvom Journal Book Club susretu pridružit će nam se naše omiljene domaće book influencerice

U prvom Journal Book Club susretu pridružit će nam se naše omiljene domaće book influencerice

Nedavno smo vam najavili naše prve Journal Book Club susrete u sklopu kojih ćemo zajedno raspravljati o omiljenim knjigama koje su nas oduševile proteklog mjeseca. Prva nam je takva knjiga na repertoaru ‘Lažljivi život odraslih’ autorice Elene Ferrante u izdanju Profila koju je osvojilo naših 10 sretnih čitateljica koje će moći sudjelovati u razgovoru koji će biti dostupan na YouTubeu u utorak, 27. listopada!

Kako bismo se dotaknuli što više zanimljivih tema i ideja, pridružit će nam se i naše book influencerice koje godišnje čitaju na nekoliko desetaka knjiga, u dodiru su s raznim žanrovima i svakodnevno objavljuju o svojim omiljenim naslovima. U prvom Journal Book Club susretu s nama će čavrljati Ana Jembrek (Knjige su moj svijet) i Dijana Kovačević (Books and Sweets), a razgovor će moderirati naša kolumnistica i ljubiteljica knjiga Ilina Cenov!

U Ilininim kolumnama i književnim recenzijama redovito uživate, a sad će nas naša dugogodišnja kolumnistica voditi kroz razgovor o Ferranteinoj najnovijoj knjizi. Po struci je pravnica, a inače i zaljubljenica u vintage modu zbog čega često obožavamo njezine modne kombinacije.

Ana Jembrek

Operna pjevačica i ljubiteljica knjiga Ana Jembrek nedavno nam je dopustila da zavirimo u njezin prekrasni reading corner, a baš su njime inspirirane brojne recenzije koje redovito objavljuje na svom blogu i Instagramu Knjige su moj svijet. Engleska inačica njezine stranice, Books rock my world’, prerasla je u pravu book senzaciju na Facebooku pa tako trenutno broji više od 400 tisuća pratitelja.

Čitanju kao omiljenom hobiju pristupa i Dijana Kovačević koja stoji iza bloga Books&Sweets. Estetski usklađen Instagram profil nastao je iz ljubavi prema štivu, a prati ga istoimeni blog na kojem Dijana objavljuje recenzije, nove naslove koji su joj zapeli za oko, ali i razne druge sadržaje koji će razveseliti knjigoljupce, poput povremenih intervjua s autorima.

Malo nas dijeli od prvog Journal Book Club susreta koji ćete i vi moći popratiti, a uskoro vam donosimo više detalja!

Foto: Ilina Cenov/ Instagram, Ana Jembrek, Dijana Kovačević, Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori