Krenula je velika proljetna rasprodaja knjiga na Zagrebačkom velesajmu!

Krenula je velika proljetna rasprodaja
knjiga na Zagrebačkom velesajmu!

Black-Friday-popust-na-knjige

Sunčane dane, posebice vikende, obožavamo provoditi u prirodi, a odlična knjiga uvijek nam je pri ruci. Iako je prošle godine izostao Interliber, je nedavno krenula jedna genijalna proljetna rasprodaja knjiga na kojoj također možemo uhvatiti nove naslove po sniženim cijenama.

U organizaciji izdavačke kuće V.B.Z., na Zagrebačkom velesajmu možemo pronaći knjige brojnih izdavača, a naša je TBR lista sve dulja pa je ova izvrsna prilika da uhvatimo novitete.

Black-Friday-popust-na-knjige-Hoću-knjigu

Velika rasprodaja otvorena je radnim danom i subotom od 10 do 20 sati, a nedjeljom radi od 10 do 17 sati. Popusti idu do 90 posto, a osim fikcije (odličnih trilera, drama i ljubića), na sajmu možemo kupiti i brojne non-fiction knjige, kao što su memoari i self-help bestselleri. Na velikoj proljetnoj rasprodaji izlažu izdavači poput V.B.Z-a, Mozaik knjige, Naklade Ljevak. Znanja, Fokusa, Planetopije, Profila i drugih.

Rasprodaja traje do 27. travnja, a mi smo nedavno izdvojili 5 najbolje ocijenjenih knjiga na Goodreadsu pa možda neke od njih uspijete uhvatiti i tamo!

Foto: Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori