Trenutno traje nekoliko jako dobrih akcija na kojima možemo uloviti super knjige za ljeto

Trenutno traje nekoliko jako dobrih akcija na kojima možemo uloviti super knjige za ljeto

Pravo je ljeto već stiglo u grad ,a polako se približavaju i godišnji odmori koje ove godine planiramo provesti na nekoj od brojnih divnih plaža u Hrvatskoj uz dobru knjigu.

Gdje pronaći najbolje preporuke za ljeto 2021.?

Sljedeći tjedan, 29. lipnja u 18 sati, možete pratiti Journal Book Club u ljetnom ruhu. Ekskluzivno izdanje našeg malog književnog kluba donosi brojne preporuke za čitanje ljeti i komentiraju TOP 3 Journalove knjige ljeta – koje možete i osvojiti (ovdje saznajte kako). Interesantne gošće koje poznaju svijet knjiga i kulture razgovarat će i dati svoj osvrt na knjige koje vam preporučujemo ovog ljeta, a sve možete pratiti na našem YouTube kanalu!

U knjižarama trenutno traje nekoliko jako zanimljivih book događanja – ovo su najbolji popusti na knjige za ljeto 2021. na koje smo naišli.

Sniženje u Knjižari Ljevak

Knjižara Ljevak pripremila je odličnu akciju od 15. lipnja do 15. kolovoza. Naslove raznih nakladnika možemo kupiti na sniženjima i do 70 posto. Ljevak drži knjige nekih od naših omiljenih nakladnika kao što je, recimo, Profil knjiga. No, i u vlastitoj nakladi trenutno imaju nekoliko jako zanimljivih naslova, kao što je, primjerice, knjiga Večernja nelagoda autorice Marieke Lucas Rijneveld.

Ljetna akcija i dodatan popust Mozaik knjige

Mozaik knjiga nerijetko donosi razne akcije, a jedna od popularnijih je njihova ljetna akcija koja uvijek donosi pozamašne popuste. Međutim, ove je godine za knjigoljupca situacija posebno povoljna -kako bi proslavili svoje novo izdanje webshopa, Mozaik daje dodatne popuste na već snižene naslove. Konkretnije, možete dobiti 10 posto popusta na narudžbe iznad 150 kn, 15 posto popusta za narudžbe iznad 250 kn i čak 20 posto popusta za kupnju iznad 350 kn.

Knjiga za na more

Iako se ne fokusira primarno na popuste, Knjiga za na more u Laubi predstavlja multidisciplinaran susret knjiga, razgovora, umjetnosti i glazbe. Ovog vikenda Lauba definitivno postaje adresa na kojem ćete pronaći idealno štivo za čitanje na plaži, a među nakladnicima koji su izloženi bit će i Fraktura, Oceanmore, Vuković&Runjić, Sandorf i drugi.

V.B.Z. fest i popusti na webshopu

Ne želimo propustiti odličan mali book festival V.B.Z. fest (29. 6. do 1. 7.) u klubu Vintage Industrial Baru u Zagrebu. V.B.Z. slavi 30 godina i predstavlja mali festival na kojem će njihovi autori predstaviti svoje nove knjige, predstavi će i posebnu biblioteku Nobelovci u kojoj će objaviti deset knjiga nobelovaca čija je djela V.B.Z. objavljivao u svojih prvih trideset godina. Odlične su vijesti i da u V.B.Z.-ovim knjižarama i u web shopu čitatelji dobivaju 30 posto popusta za 30 godina naklade.

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori