Poznati TikTokeri predstavit će dugoiščekivanu knjigu Ljeto kada sam postala lijepa
Poznati TikTokeri predstavit će dugoiščekivanu knjigu Ljeto kada sam postala lijepa

Poznati TikTokeri predstavit će dugoiščekivanu knjigu Ljeto kada sam postala lijepa

Vjerujemo da već svi znate za The Summer I Turned Pretty, megauspješnicu Jenny Han koja je dobila i svoju ekranizaciju prošle godine. A znate li za Ljeto kada sam postala lijepa? Zvuči poznato, zar ne? Naravno, zato što se radi o prijevodu ove popularne knjige koja je svoje mjesto u knjižarama našla početkom ovoga mjeseca.

Petak kad sam postala lijepa

Kako dogodovštine mlade Belly (Isabel Conklin) zvuče na hrvatskom? Hoće li joj Conrad na našem jeziku konačno izraziti ljubav? I koliko je Jeremiah zapravo sladak sada kada u potpunosti razumijemo sve njegove šale? Sve to, a i puno više, možete otkriti na partiju Petak kada sam postala lijepa koji organizira popularni knjižarski lanac Hoću knjigu 3.3. u 19 sati u knjižari Hoću knjigu Megastore.

No ako ste pomislili da je u knjižari dosadno, a da su sve knjige glupe, u tome će vas pokušati razuvjeriti počasni gosti partija – poznati TikTokeri. Mia Miškulin (@_mm.mia), Karla Lucija Mijatović (@karlalucija) i Dario Marčac (@dariomarcac) pričat će o svojem ljetu kada su postali lijepi, odnosno odrastanju, tinejdžerskim mukama, prvim ljubavima i najdražim ljetnim pikanterijama. A ako vas je ikad zanimalo kako bi The Summer I Turned Pretty izgledao u hrvatskoj verziji serije – na to pitanje odgovorit će vam popularni mladi glumci Marko Braić, Karlo Mlinar i Lana Meniga, koji će pročitati nekoliko poglavlja iz knjige pa ćete i sami moći procijeniti koliko su dobro castani.

Ljetni party usred zime

Naravno, za pravi ljetni party nije dovoljna samo odlična ekipa nego i ručnici, lampice, ukusni kokteli, a i dobra šminka. Sve ćete to moći pronaći u Hoću knjigu jer dolaskom na ovaj ljetni party možete se besplatno našminkati, popiti ukusni (bezalkoholni) koktel Pretty Sunny ili Summer i okušati se u crtanju s Posca markerima, koji su trenutno najveći hit na TikToku. Bitno je samo – doći. A prvih 50 koji svoj dolazak registriraju na prijavnici dobit će i poklon iznenađenja by Borboleta. Hoćete li prizvati ljeto u Hoću knjigu? I , pitanje svih pitanja: #teamconrad ili #teamjeremiah?

PS: Svi koji žele osvojiti primjerak knjige Ljeto kada sam postala lijepa neka pozorno prate Journal TikTok na kojem će uskoro moći doznati više detalja.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori